Haberler

Gomis'e Adım Attırmayan Sadık Çiftpınar, Galatasaray'da Yetişmiş

Güncelleme:

Galatasaray maçında Gomis'e adım attırmayan Yeni Malatyasporlu Sadık Çiftpınar'ın, Galatasaray altyapısından yetiştiği ortaya çıktı.

Yeni Malatyaspor'un stoperi Sadık Çiftpınar, savunmadaki sağlam duruşuyla adından söz ettirmeye devam ediyor...

Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında etkili performansıyla dikkat çeken 24 yaşındaki savunmacı, Galatasaray'ın golcüsü Gomis'e adım attırmadığı gibi, hava toplarında da oldukça başarılıydı.

AMATÖR OLARAK GALATASARAY'DA OYNADI

5 ikili mücadele kazanan ve 8 atağı uzaklaştıran Sadık'ın 2009-2013 yılları arasında amatör olarak G.Saray'da oynadı.

24 yaşındaki futbolcu, 2013'te Haçkaspor'a (Trabzon Kanuni) geçerek profesyonel oldu. Bazı otoriteler Sadık'ın istikrarlı performansıyla Milli Takım kadrosuna çağrılması gerektiğini vurguluyor.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yeni Malatyaspor Sadık Çiftpınar Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

galatasaraylı:

helal olsun malatyaya çirkefleşmeden adam gibi yendiler ve sadık 2 kişilik oynadı helal olsun

18
1
yanıtYanıtla
aynen:

Adamlar çatır çatır oynadık hak etti katılıyorum

yanıt8
yanıt0
kemal öztürk:

sadik harika ama yabanci değil yabanci olsaydi fb gs ts bjk şimdi acık artırma girmsdii

12
3
yanıtYanıtla
Malatyali:

Züğürt tesellisi diyen kardeş sen malatyaliari tanımamışsın parayla işi olmaz malatyalinin adımı paradır bilen bilir teneke seni

7
5
yanıtYanıtla
palulu:

admı para ama karnı aç çok tanıdım medine fukarası gibi dilenci sanarsın ama adamda dünyalar var yiyemez ben onlara emanetçi derim var yemez

yanıt2
yanıt0
MALATYALI:

HELAL OLSUN SANA SADIK KARDEŞİM HELAL! MALATYAYA GELDİĞİNDEN BERİ 3 YILDIR BİZDE OYNUYORSUN BİR TEK KÖTÜ MAÇINI İZLEMEDİM! ALDIĞIN PARALAR VE DÖKTÜĞÜN ALIN TERİN SONUNA KADAR HELAL-İ HOŞ OLSUN! ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN HEM SEN HEM MALATYAMIZ KAZANMAYA DEVAM EDER İNŞALLAH. . .

8
2
yanıtYanıtla
Grande:

desenize seneye Galatasaray''da.

2
6
yanıtYanıtla
M:

Feyyaz hocanın emeğine sağlık o getirtti Malatya ya

0
0
yanıtYanıtla
Ben Adanali:

Birseyi esgeçmis, Bu oyuncu Adana patentli...

0
0
yanıtYanıtla
Gakkoş:

sampiyon olsaniz bu kadar laf etmezsinihuz ıyi ki kazandiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title