Haberler

GS'li Yönetici Eşref Alaçayır: Terim Gelirse Üzerime Benzin Döker Kendimi Yakarım

Güncelleme:

Galatasaray'ın hukuktan sorumlu yöneticisi Eşref Alaçayır'ın "Eğer Fatih Terim gelirse üzerime benzin döker kendimi yakarım." dediği ortaya çıktı.

Teknik direktör Igor Tudor ile yolların ayrılma kararı alındığı Galatasaray'da detaylar da aydınlığa kavuşmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı camiada teknik direktörlük için sıkça Fatih Terim'in ismi dillendirilirken, hukuktan sorumlu yönetici Eşref Alaçayır'ın Terim hakkında yaptığı çarpıcı yorum ortaya çıktı… Galatasaray Genel Sekreteri Can Topsakal ise Fransız hoca getirilmesini istiyor.

"TERİM GELİRSE KENDİMİ YAKARIM"

Galatasaray'ın hukuktan sorumlu yöneticisi Eşref Alaçayır geçen hafta Türk Telekom Stadyumu'nda yaptığı bir sohbette, Fatih Terim'in sarı-kırmızılı ekibin başına geçmesi ihtimaliyle ilgili "Eğer Terim gelirse üzerime benzin döker kendimi yakarım" dedi.

TOPSAKAL DA İSTEMİYOR

Galatasaray Genel Sekreteri Can Topsakal ise Fransızca konuşan bir teknik direktör getirilmesi konusunda ısrarcı. Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman'ın gitmesine göz yuman ve sezon başında üst akıl olarak Lucescu ile görüşmeye giden Topsakal, takıma faydalı olabileceğini düşündüğü Fransız hocaların listesini Başkan Dursun Özbek'e iletti.

(Gama Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Can Topsakal Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (51)

GS:

Fatih teimin Başarısını çekemiyorsunuz. Adam GS yi 2 sene Şampiyon Yaptı zorla gönderdiler. Ondan sonra Galatasarayı göremedik sahalarda, Futboldan soğuttular bizi, kaç tane teknik drektör geldi, saçma sapan transferler yapıldı ama başarı gelmedi. . . . . . FATİH TERİM GELMELİ VE YARIM KALAN İŞLERİNİ TAMAMLAMALI. . .

3
18
yanıtYanıtla
TiplereBak:

Ne kadar sıkıcısınız la siz 1 teknik gidiyor fatih geliyor hadi fatih yalla 1 direktör geliyor gidiyor adi fatih bizi kurtar sonra adam tabi kendini tanrı sanıyor tiplere bak:

16
1
yanıtYanıtla
Sinan Devin:

Eşref bey Bu yorumlar aklı selim olan bir GS lının lafları olamaz. Size iki şey söylemek isterim. Birincisi; 20 şampiyonluğu olan bir takımın 6 şampiyonluğunu kazandırmış, uefa kupasını kazandırmış. Bunun yanında sayısız kupalar kazandırmış ve geçmişte GS futbol takımının kaptanlığını yapmış , Türkiye''de GS dan başka büyük bir takıma çok defalar istenmesine rağmen gitmemiş ve de bir divan kurulu üyesi hakkında böyle konuşmak sağlıklı bir beynin ürünü değildir. İkincisi; devamı aşağıda

13
1
yanıtYanıtla
TAMER:

TUTUŞ

3
11
yanıtYanıtla
Aykut yıldızkıskanır:

Fathiiiii terim gelsin gelsin de artık fathiiiiii balonu mütemadiyen sönsün :)=

5
8
yanıtYanıtla
S:

HAYIRDIR BÜTÜN GS HABERLERİNDE AYNI YORUMU YAPIYORSUN ZORUNA GİDEN NE SIKINTIN NE?

yanıt5
yanıt2
aykut yıldızkıskanır:

Fathiiii bir balondur da sönme zamanı gelmiştir :)

yanıt1
yanıt9
S:

DAHA FATİH YAZMASINI BİLMEYEN BİRİYLE FUTBOL TARTIŞMAK ÇOK SAÇMA OLUCAK :)

yanıt2
yanıt0
Aydın:

yakmazsan adam değilsin

13
0
yanıtYanıtla
1905 RUHU:

keşke hemen yakın kendinizi bu takımı fatih hoca ayağa kaldırır fatih hoca kadar hiçbirinizin başarısı yok eşref ala çayır ismi unutulur ama fatih hoca Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazmış birisidir eşref ala çayır benzinin gazyağı mazot ne istersin biz gönderelim

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title