Haberler

Galatasaray'da Fatih Terim Depremi! Yönetim Erken Seçim Kararı Aldı

Güncelleme:

Galatasaray'da Tudor ile yollar resmen ayrıldı. Bu kararın ardından takımda Fatih Terim çatlağı yaşanınca Başkan Özbek, olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yeni Malatyaspor mağlubiyeti ardından teknik direktör Igor Tudor'un görevine son verme kararı aldı.

DURSUN ÖZBEK TAKIMIN BAŞINDA FATİH TERİM'İ GÖRMEK İSTİYOR

Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu.

Dursun Özbek'in ise kimsenin beklemediği bir karar aldığı, Mayıs'ta yapılacak seçimi öne çekerek 'erken seçim' yapma kararı aldığı öğrenildi.

GALATASARAY'DAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

"Yönetim Kurulumuz medeni kanun ve tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca 13 Ocak 2018 tarihinde, yeterli çoğunluk olmaması halinde 20 Ocak 2018 tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı kararını oy birliğiyle almıştır."

"Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek konu ile ilgili olarak 19 Aralık 2017 Salı günü saat 13:00'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda basın toplantısı yapacaktır."

DURSUN ÖZBEK: TARAFTARLARIMIZ ENDİŞE ETMESİN

Bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Dursun Özbek, şunları söyledi:

"Öncelikle Igor Tudor ile yollarımızı ayırdık. Bu durumu kendisine de tebliğ ettik. daha sonra da Galatasaray Spor kulübü olarak da 20 Ocak'ta Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı aldık. Bugünkü yönetim ve başkanı yıpratmak için Galatasaray'ın geleceğine zarar veren bir durum var. Galatasaray'a ve Galatasaray'ın menfaatlerine saldırılar oluyor. Yönetim tamamen durumun bilincinde. Taraftarlarımız da endişe etmesin. Galatasaray şampiyonluk yolunda bu süreçten hiç etkilenmeyecektir. Bugünkü yönetim eskisinden daha güçlü bir şekilde bu bir aylık süreçte görevinin başında yer alacaktır"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma!
500

Yorumlar (25)

2000:

2000 li ruh geri gelecek.Çare Terimm.

9
29
yanıtYanıtla
HALİT:

NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN GALATASARAYA BU KÖTÜLÜĞÜ Bİ DAHA YAPMAYIN TERİMİ KAPIYA DAHİ KOYMAYIN YAZIK CANIM GALATASARAYA

23
12
yanıtYanıtla
ALİ:

BAŞKA ADAM MI YOK YAW. . DÖN DOLAŞ TERM. . AYIP YAW. . ÇAĞIRAN NEYSE, O GELİRSE ONA DA YAZIKLAR OLSUN. .

17
14
yanıtYanıtla
ASİL GALATASARAYLI:

Asıl teşekkür dursun özbeke. Galatasaraya daha fazla zarar gelmemesi için erken seçime gitti. bravo başkan. adam gerçek galatasaraylı olduğunu gösterdi. Şimdi Fatih Terim antrenörden ziyade takıma başkan olarak gelebilir. .

25
3
yanıtYanıtla
Murat:

fatih terim futboldan , anlamiyor Yöneticilerde halen anlamadilar , cünkü kendileride futboldan anlamiyorlar

20
7
yanıtYanıtla
Güldürdünüz:

Ligde en çok kupa kazanan Teknik Direktör Fatih Terimdir. Güldürdünüz bayım. :)

yanıt1
yanıt2
yalcin:

niye kimse tugay kerimoglu demiyor.bence kesinlikle tugay kerimoglu gelmeli.

12
13
yanıtYanıtla
Murat:

Terimin zamani gecti artik,Hacinin kaymagini bitirdi artik, bu adam en son milli takimi rezil etti, ortalikta görünmemesi hayirli olur.

14
11
yanıtYanıtla
remus:

Tudorun ahini cekersiniz sampiyonlugu unutun

15
9
yanıtYanıtla
GURBETCI GS:

Artık Abdurahim Albayrak başkan olsun.

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title