Haberler

Münir Özkul ve Tarık Akan Aynı Mezarlıkta

Güncelleme:

İstanbul'da 93 yaşında hayata veda eden Türk sinemasının duayen isimlerinden Münir Özkul için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi.

Teşvikiye Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Özkul'un cenazesi defnedilmek üzere Bakırköy Mezarlığı'na getirildi.

Önceki gün vefat eden sinema ve tiyatro sanatçısı Münir Özkul, Bakırköy Belediyesi'nin karşısındaki Bakırköy Mezarlığı'nda, anne-babasının mezarının yanında toprağa verildi. Özkul, son yolculuğuna alkışlar ve "Mahmut Hoca, Habamam, güm güm güm" sloganlarıyla uğurlandı.

Bakırköy'deki törene Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköylü Sanatçılar Derneği Başkanı A.İlhan Gülek, Bakırköylü Sanatçılar ve sevenleri katıldı.

Aynı mezarlıkta 16 Eylül 2016'da aramızdan ayrılan Tarık Akan/ın da mezarı bulunuyor. Hababam Sınıfı'nın "Mahmut Hoca"sı Münir Özkul ile "Damat Ferit"i Tarık Akan aynı mezarlığa defnedilmiş oldu.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Münir Özkul Tarık Akan Teşvikiye Bakırköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

zeynep kaçkın:

insanlar ın hayatı kıacıktır ama bir okadarda uzundur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title