Haberler

5 Gündür Kayıp Olan Genç Silahla Vurulmuş Olarak Göl Kenarında Bulundu

5 gündür kayıp olan genç silahla vurulmuş olarak göl kenarında bulundu Yapılan aramalara rağmen gencin aracına ise halen ulaşılamadıGAZİANTEP - Gaziantep'te iplik fabrikasında çalışan 19 yaşındaki genç, boynundan silahla vurulmuş olarak göl kenarında bulunurken, gence ait otomobil ise aranıyor.

5 gündür kayıp olan genç silahla vurulmuş olarak göl kenarında bulundu

Yapılan aramalara rağmen gencin aracına ise halen ulaşılamadı

GAZİANTEP - Gaziantep'te iplik fabrikasında çalışan 19 yaşındaki genç, boynundan silahla vurulmuş olarak göl kenarında bulunurken, gence ait otomobil ise aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iplik fabrikasında çalışan 19 yaşındaki Mehmet Alperen Gücer, 5 gün önce işten çıkarak Şahinbey ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi 77 sokaktaki evine geldi. Çalan telefonu üzerine 34 KE 8770 plakalı otomobiline binerek evden ayrılan genç, bir daha evine dönmedi. Anne Emine Gücer, oğlu eve dönmeyince yakınlarına haber vererek, oğlunu aramaya başladı. Gencin gidebileceği yerlere tek tek bakan aile, Gücer'den iz bulamayınca bu kez polise haber verdi. Mehmet Alperen Gücer'in yakınları, tüm aramalara rağmen genci bulamayınca, cezaevinde yatan ağabeyi S.G.'yi ziyaret etti. S.G.'nin ise kardeşini Burcu ve Necati ismini verdiği iki arkadaşından sormasını söylediği ileri sürüldü. Bu isimlerle görüşen aile, bir süre sonra gelen mesaj ile şok oldu. Bitlis'te bulunan bir telefondan geldiği ileri sürülen mesajda, "Oğlunuzu aramayın, şehir dışına kaçırdık. Bulamazsınız" denildi. Mesaj üzerine numarayı arayan aile, önce karşı taraftan "Şaka yaptık. Oğlunuzu tanımıyoruz" cevabını aldı. Bir süre sonra aynı numarayı tekrar arayan aile telefona ulaşamadı.

Bu sabah saatlerinde ise Burç Mahallesi'ndeki Hacı Hasan Göleti'nin kenarında boynundan vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. Tesis görevlileri tarafından bulunan ceset, eşkali uyması üzerine 5 gündür kayıp olan Mehmet Alperen Gücer'in yakınları da olay yerine çağrıldı. Olay yerine gelen anne Emine Gücer, cesedin oğluna ait olduğunu teşhis etti. Polis olay yerinde yaptığı incelemede, Gücer'in vurularak göl kenarına bırakıldığını belirledi. Güver'in cenazesi incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, ilk incelemelerde Gücer'in 1 gün önce silahla vurularak öldüğü belirlendi.

Öte yandan, yapılan tüm aramalara rağmen gencin evinden çıkarken kullandığı beyaz renkli otomobile ait iz bulunamadı.

Otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek gencin cenazesi, ikindi namazının ardından Asri Mezarlıkta defnedileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Şahinbey 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title