Haberler

    Gaziantepli Futbolculardan Protesto

    TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un futbolcuları, süresiz kadro dışı bırakılan takım arkadaşlarına destek verdi.

    Celal Doğan Tesisleri önünde basın mensuplarına açıklamada bulunan  futbolculardan Serhan Yılmaz ve Yunus Şencay, kadro dışı bırakılan futbolcular Elyasa Süme, Muhammed Ildiz ve Şenol Can'a destek olmak için toplandıklarını  söylediler.
    Serhan Yılmaz, kırmızı-siyahlı takımda her zaman sıkıntıların olduğunu  ancak bu sene en üst seviyeye ulaştığını belirtti.
    Maddi ve manevi destek alamadıklarını savunan Serhan, "Bize bir çözüm  de sunmuyorlar. Hem ağabeylerimizin hem de gençlerimizin futbol hayatlarına zarar  veriliyor. Bir çözüm üretilmiyor, çare bulunmuyor. Bizim söylediklerimiz yanlış  anlaşılıyor. Elimizden geleni yaptık ama sorunun nasıl çözüleceğini bilmiyoruz.  Takım olarak hepimiz biriz, birbirimizin arkasındayız." şeklinde konuştu.
    Yunus Şencay da takımda süresiz kadro dışı bırakılan 3 sporcuya destek  olduklarını kaydederek, sorunların bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi.
    Bu arada kadro dışı bırakılan futbolculardan Elyasa Süme de  Gaziantepspor'daki her futbolcunun zorlu şartlarda mücadele ettiğini kaydetti.
    Muhammed Ildiz ise Gaziantepspor'da futbolcuların asgari ücrete  anlaştığını ancak buna rağmen maaşlarının ödenmediğini iddia etti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Celal Doğan Tesisleri Gaziantepspor Elyasa Süme Şenol Can Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (1)

    GAZİANTAPLİ:

    bu takımı bu hale getirip de bırakıp kaçanlar vicdanen rahatlarmı onu merak ediyorum çok yazık GAZİANTEP SPOR BU DURUMA DÜŞMEMELİYDİ BU duruma düşürenler utansın birazda sıkılsın tabiki utanacak ve sıkılacak yüz ve karakter varsa onlarda

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title