Haberler

Filistin'de Öğrenim Gören Öğrencilerden Rektör Çomaklı'ya Ziyaret

Filistin'de öğrenim gören öğrenciler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret etti.

Yakın zamanda Filistin'e bir ziyaret gerçekleştirdiğini hatırlatarak sözlerine başlayan Rektör Çomaklı: "Kudüs ve Filistin meselesi sadece Filistinlilerin meselesi değil, bütün Müslümanların meselesidir. Bu değerli mabedin, işgal altında olması bizleri rahatsız etmektedir. Her Müslüman, kutsal mekanların yeniden İslami kimliğine kavuşmasında kendinin de sorumluluğunun olduğunu bilmelidir" şeklinde konuştu.

Yükseköğretim Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'a, Filistin'deki üniversiteleri Atatürk Üniversitesine emanet etmesinden dolayı teşekkür eden Prof. Dr. Çomaklı: "Filistin'e gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında çeşitli işbirlikleri yaparak sorumluluklarımızı yerine getirmek için yoğun gayret sarf ediyoruz. Sizin de bu ziyaretiniz bizi oldukça mutlu ve memnun etti. Kudüs gibi sizlerde bizim en kıymetli emanetlerimizsiniz" ifadelerini kullandı.

Öğrenciler, Rektör Çomaklı'nın şahsında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk Milletinin Filistin'in haklı davasına sahip çıkmalarından ve destek vermelerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdiler. Öte yandan öğrenciler; Erzurum'da kaldıkları süre zarfında Atatürk Üniversitesinin çeşitli bölümlerde derse girerek, eğitim görecekler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Filistin Çomaklı Kudüs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title