Haberler

    Göksel Gümüşdağ'dan Arda Turan Açıklaması: "Prensipte Birçok Konuda Anlaştık"

    Milli futbolcunun Medipol Başakşehir'de oynamaya sıcak baktığını söyleyen Gümüşdağ, Barcelona ile atılması gereken somut adımlar olduğunu ifade etti.

    İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, milli oyuncu 'ın transferi için Barcelona ile birçok konuda prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

    Gümüşdağ, Arda Turan ile Medipol Başakşehir arasındaki transfer görüşmelerinin basına yansıyan detayları hakkında kulübün internet sitesine açıklamada bulundu.

    Arda'nın Barcelona'dan ayrılma ihtimali sonrasında bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Gümüşdağ, "Pazar günü kulüp avukatımızı İspanya'ya gönderdik. Bazı olumlu gelişmeler neticesinde asbaşkanlarımız Mustafa Saral, Mesut Altan, Ömer Ayvacı, oyuncu temsilcisi ve Barcelona Kulübü yetkilileri ile bir araya geldi. Ben de Arda ile yüz yüze konuşmak, kulüpler arası anlaşma sağlandığı takdirde Medipol Başakşehir'e transferi hakkında gerçekten ne hissettiğini öğrenebilmek için İspanya'ya geldim." ifadelerini kullandı.

    Milli futbolcunun Medipol Başakşehir'de oynamaya sıcak baktığı yönünde izlenim edindiğini aktaran Gümüşdağ, "Arda'nın arzulu ve hırslı, bize karşı çok istekli olması, kulübün oyuncuyu bize vermeye sıcak bakması, bizim için büyük bir maliyet olmasına rağmen özellikle iki büyük sponsorumuzun bu transferin gerçekleşebilmesi adına yapmaya hazır olduğu büyük fedakarlıklar sebebiyle prensipte olumlu bir izlenimle geri dönüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

    Barcelona Kulübü'nün kurumsal yapısına saygı göstermeleri gerektiğini ifade eden Gümüşdağ, "Transferin gerçekleşebilmesi için gereken prosedürlerin tamamlanmasını beklemek zorundayız. Prensipte birçok konuda anlaşmış olmamıza rağmen fiiliyatta hala atılması gereken birkaç adım var. Ekibim, oyuncu temsilcisi ve Barcelona Kulübü yetkilileri temas halinde. Umut ediyorum ki olumlu bir sonuçla geri döneceklerdir." yorumunu yaptı.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Göksel Gümüşdağ Arda Turan Barcelona İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title