Haberler

Münir Özkul Öldü, İddialar Bitmedi! Şimdi de Ferhan Şensoy'un Usta Oyuncuya Ev Aldığı Konuşuluyor

Güncelleme:

Usta oyuncu Münir Özkul ölmeden önce sürekli "Öldü" dedikoduları çıkaran sosyal medya, bu defa da Ferhan Şensoy'un Özkul'a ev aldığını iddia etti. İddiaları Özkul'un kızı yalanladı.

Münir Özkul'un rahatsızlığı boyunca sosyal medyada çok sayıda olumsuz haber paylaşılmış ve Özkul'un öldüğüne yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Bu defa da sosyal medyada farklı bir konu gündeme getirildi. İddialara göre Ferhan Şensoy, 5 Ocak günü hayatını kaybeden Münir Özkul'un 20 yıl boyunca masraflarını karşıladı ve ona Cihangir'den bir de ev aldı.

"EV ALMADI AMA BORÇLARINA MUTLAKA YARDIM ETMİŞTİR"

Bu iddialara Münir Özkul'un kızı Güner yanıt verdi: "Babam o evi 70 yaşındayken AKM'de düzenlenen jübile gecesinden elde edilen gelirle aldı. O dönem Kemal Sunal ve Müjdat Gezen babama 'Sen bu parayı harcarsın. Biz bunu bankaya yatırıp üzerine bloke koyduracağız. Ev bulduğunda paranı alırsın' demiş. O ev öyle alındı. Babam Ferhan Şensoy'un yanında çalışıyordu. Ferhan Abi borçlarına yardım etmiştir mutlaka. Çünkü yufka yürekli bir adam. Ama ev aldığı iddiası asılsız. Babamın tedavi gördüğü hastaneler ücret almadı. Eski eşiyle ailesi yardım etti, ben ve eşim de elimizden geleni yaptık.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferhan Şensoy Münir Özkul Cihangir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

bayrak:

fazla merak iyi değildir, kime ne yaa

18
6
yanıtYanıtla
Maserati:

Farzedelim ki Ferhan yardım etti. Bu iyiliği orda burda söyleyen hayvanın tekidir. Çünkü iyiliği orda burda söylemek iyilik uyapılan insanların onuruyla oynamaktır, şerefsizliktir.

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bırakın adam rahat uyusun mezarında

12
0
yanıtYanıtla
baba vanga:

Yardım eden tüm herkese yürekten tebrikler tv de sürekli filmlerini oynanıp hakkını alamayan bu sanatcılara devletten maddi yardım değil bir duruş bekliyor herkes milyarlarca parayı uyduruk tv programlarına ödeyip izletiyorsunuzda bu filmleri ekrana kitleyen sanatcıların emeğini sömürtüyorsunuz bu konuda devlet sınıfta kalmıştır yazıklar olsun.

11
0
yanıtYanıtla
ıssız adam:

yazık ya bu yeşilçam oyuncuları hep fakir gelip fakir gidiyor

10
1
yanıtYanıtla
HACI ABUZER:

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. adam yıllarca filmlerde oynadı, sayısız tiyatro oyununda göründü ancak ölmeden önce kaç kişinin yardımıyla hayatta kalmış, kimisi ev almış, kimisi hastanelerin ücretini almamış, eski karısı yardım etmiş vs. ne kadar ünlü olursan ol, ne kadar Ego''n yüksek olursa olsun bir gün yaşlanıp başkalarına muhtaç duruma düşebiliyoruz. . ne oldum dememeli, ne olacağım demeliyiz. . halimize şükretmeli, yaşlılık için kenarda biraz para biriktirmeliyiz. . . kimseye el açmamak lazım . .

10
0
yanıtYanıtla
1234:

aldı veya almadı zerre başkasını ilgilendirmeyen bi konu. almışsa da helal olsun dümbüllü nün kavuğunu aldığu ustası sonuçta. ölüyü bari rahat bırakın yerinde daha defnedeli kaç gün oldu ayıptır günahtır.

6
1
yanıtYanıtla
ismail karaköy:

Keşke almış olsa, bu dünyada düşenin dostu olmayacak mı. . . . ?

6
0
yanıtYanıtla
AK SAKALLI:

LEN AKİDEŞİM ALAN IRAZI VEREN IRAZI SİZE NE OLUYUR BREH

5
0
yanıtYanıtla
Azad 62:

Haber tamemen carpitilmis Ferhan sensoy yakin cewresindekilere dayatilarak daha önceki haberlerde kendisene 20 sene madi yardim etigini ve ferhat sensoyun öncülük etigigi bir yardim gecesi düzenlendigi bu gecede elde idilen gelirle ev alindigidir.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title