Haberler

    Yeni Malatyasporlu Chebake Türkiye'de Mutlu

    Evkur Yeni Malatyaspor'un Faslı sağ beki Issam Chebake, sarı-siyahlı takımda forma giydiği için mutlu olduğunu söyledi.

    Chebake, sarı-siyahlı ekibin Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek  Turizm Merkezi'nde devam eden devre arası kampında AA muhabirine açıklamalarda  bulundu.
    Daha önce Bursaspor'dan teklif aldığını aktaran 28 yaşındaki savunma  oyuncusu, " Türkiye, benim için futbol oynama açısından çok güzel bir ülkeydi.  Geçen sezon Bursaspor'dan teklif almıştım. Bursa'ya geliyordum ama son anda bazı  pürüzler çıktığı için transferim gerçekleşmedi. Kısmet Yeni Malatyaspor'a oldu.  Bunun için de çok mutluyum." diye konuştu.
    Türkiye'deki futbol ortamı beklentilerini karşıladığını dile getiren  Chebake, "Çok sevdiğim bir futbol ülkesine geldim. İyi forvetlerin, kalitenin ve  dolu tribünlerin olduğu bir lig. Türkiye, bütün beklentilerimi karşıladı."  ifadelerini kullandı.
    Faslı futbolcu, sarı-siyahlı ekibin sezonun ilk yarısındaki  performansıyla ilgili, "İyi bir başlangıçtan sonra yaklaşık 1 ay galibiyet  alamadık. Hep iyi futbol oynuyorduk. İyi bir ilk yarı geçirdik ama daha da iyi  olabilirdi. Şanssızlıklar yaşadık. Evimizde karşılaştığımız üç büyük takıma karşı  çok iyi sonuçlar aldık, 7 puan topladık. Puan açısından biraz daha fazlasını  alabilirdik." değerlendirmesinde bulundu.
    "İyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum"
    Issam Chebake, sezonun ilk yarısında Evkur Yeni Malatyaspor'da iyi  performans gösterdiğini söyledi.
    Sezona iyi hazırlandığını aktaran Chebake, "İyi bir performans  gösterdiğimi düşünüyorum. 17 maçın 16'sında görev aldım. Ancak benim de futbol  açısından düzeltmem gereken yanlarım var." şeklinde görüş belirtti.
    Süper Lig'de kendisini en çok zorlayan oyuncuyu açıklayan sarı-siyahlı  futbolcu, "Bu ligde benim kanadımda oynayan çok iyi futbolcular var. Her takımda  mutlaka iyi bir oyuncu mevcut. Genel olarak bakıldığında Babel, gücü, hızı ve  fiziğiyle beni en çok zorlayan oyuncu oldu." diye konuştu.
    "Favorim Başakşehir"
    Yeni Malatyasporlu futbolcu, Süper Lig'de şampiyonluk favorisinin  Medipol Başakşehir olduğunu bildirerek, "En çok beğendiğim takım Medipol  Başakşehir. Diğer takımları da gözardı etmemek lazım ama kollektif oyun, top  tutma oranı ve performans açısından favorim Medipol Başakşehir." ifadelerini  kullandı.
    Chebake, Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşı Nabil Dirar ile ilgili,  şunları kaydetti:
    "İyi bir ilk yarı geçirdi. Oynadığı mevkiye uyum sağlaması için biraz  zamanı var. Uyum sağladıktan sonra çok daha iyi performans gösterecek. Nabil'in  kapasitesi çok yüksek. Her bölgede oynayabilecek bir kapasitesi var. Çok büyük  bir Nabil Dirar izlemek için biraz daha zamana ihtiyaç var."
    "Dünya Kupası'na gitmemiz gurur verici"
    Chebake, Fas Milli Takımı'nın Rusya'da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya  Kupası'na katılacağı için gurur duyduğunu söyledi.
    Ülkesine bağlı biri olduğunu vurgulayan Chebake, "Dünya Kupası'na  gitmemiz gurur verici bir olay. Ben, Fas'ta doğdum, büyüdüm. Bütün tatillerimi  orada geçiriyorum. Ülkeme çok bağlıyım. Fas milleti, Türk milletine çok benziyor.  Futbolla yaşıyorlar, futbolla yatıp, futbolla kalkıyorlar." değerlendirmesini  yaptı.
    Hedefinin Fas Milli Takımı ile Dünya Kupası'na gitmek olduğunu  belirten Yeni Malatyasporlu futbolcu, "Her zaman olasılıklara inanan bir insanım.  Daha çok süre var. Bu sürede çok çalışacağım. Milli takım teknik direktörü karar  verecek ama Dünya Kupası'na gitmek için elimden geleni yapacağım." diyerek  sözlerini tamamladı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Yeni Malatyaspor Başakşehir Türkiye Fas Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title