Haberler

Transfer Döneminde Fırtına Öncesi Sessizlik

Süper Lig takımları devre arası hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken transferde ise fırtına öncesi sessizlik söz konusu. 4 Ocak tarihinde başlayan transfer dönemi 28 gün sürecek ve 31 Ocak'ta son bulacak.

Süper Lig takımları devre arası hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken transferde ise fırtına öncesi sessizlik söz konusu. 4 Ocak tarihinde başlayan transfer dönemi 28 gün sürecek ve 31 Ocak'ta son bulacak.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE HEDEF ARDA TURAN

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir, şampiyonluk yarışındaki rakiplerine göre en hazır kulüp konumunda. Ancak şampiyonluk yarışında iyi bir hava yakalamak adına önemli bir transfer harekatı içinde olan Başakşehir'de hedef Barcelona'nın Türk futbolcusu Arda Turan. Transfer sürecinin şu an olumlu ilerlediği ve transferin kısa sürede sonuçlanacağı bildiriliyor. Arda Turan, 6 sezondur İspanya La Liga'da forma giyiyor.

BEŞİKTAŞ'TA CENK'İN YERİNE GOLCÜ ARAYIŞI SÜRÜYOR

Beşiktaş, transfer dönemine hızlı girerek Domagoj Vida ile sözleşme imzaladı ancak Cenk'in Everton'a transfer olmasından sonra bu bölge için kampa herhangi bir oyuncu katılmadı. Kanadalı oyuncu Cyle Larin'in kadroya katılması beklenirken henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıca Beşiktaş, ikinci bir forvet transferi de yapabilir. Şampiyonluk yarışında tecrübeli ve birbirlerini tanıyan oyuncu grubu avantajını kullanmak isteyen son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, eksiklerini gidererek şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu göstermek istiyor.

GALATASARAY'DA SOL BEK TRANSFERİ ŞART

Galatasaray'da sol bek ve kanat oyuncusu arayışı devam ediyor. Süper Lig'de Göztepe maçının hemen öncesinde sözleşme imzalayarak eski takımına geri dönen Terim, imza töreninde de "Sol ayaklı bir sol bekimiz yok" diyerek bu bölgenin öncelikli olduğunu belirtmişti. Sezon başından beri kadro dışı olan Hakan Balta da 2'nci yarı ile birlikte yeni transfer gibi katkı vermeye devam edecek. Ayrıca Terim'in bir de gol yollarında etkili bir kanat oyuncusu istediği biliniyor.

FENERBAHÇE, ÜÇ BÖLGEYE TRANSFER YAPACAK

Son iki sezondur sol bek bölgesinde isteği performansı alamayan Fenerbahçe, lige kötü başlamasına rağmen ilk yarının sonuna doğru elde ettiği yükselişi yapacağı transferlerle sürdürmek istiyor. Sarı-lacivertlilerde öncelik sol bek transferi ancak Ozan Tufan'ın da kamp kadrosuna alınmaması nedeniyle orta saha bölgesi için takviye aciliyeti doğurdu. Bu bölge için de tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun adı geçiyor ancak, Medipol Başakşehir'in şampiyonluğun en güçlü adayı olması bu transfer önündeki en büyük problem olarak gözüküyor.

Öte yandan Fenerbahçe'nin sağ kanat transferi için de Hollanda ekibi Feyenoord'un Türk futbolcusu Bilal Başacıkoğlu'na bir ilgisi bulunuyor.

TRABZONSPOR'DA ÖNCELİK SOL BEK

Emmanuel Mas'ın ayrılışından sonra transfer önceliğini sol bek bölgesine veren Trabzonspor'da golcü bir sol kanat oyuncusu ve stoper arayışları devam ediyor. Sol bek mevkii için Antalyaspor'dan Sakıb Aytaç, Danimarka ekiplerinden FC Midtjylland forması giyen Filip Novak en büyük adaylar. Kanat oyuncusu için eski futbolcusu Antalyasporlu Maicon'dan olumsuz yanıt alan Bordo mavili ekip, arayışlarına yurtdışında devam ediyor. Stoper transferi için de en büyük aday Panathinaikos forması giyen Rodrigo Moledo. Trabzonspor, bu üç bölgeye planladığı transferleri sonuçlandırarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapma hedefinde. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title