Haberler

Türk Futbolunun Dünyadaki Yeri" Söyleşisi

Teknik direktör Mustafa Denizli, "Türkiye veya yurt dışı, Arda'nın değerinden hiçbir şey kaybettirmez. Şahsi fikrim, Arda'nın yurt dışında devam etmesi. Çünkü bunu İspanya'nın her takımında başarabilecek yetenekte bir futbolcu." dedi.

Teknik direktör Mustafa Denizli, "Türkiye veya yurt dışı, Arda'nın değerinden hiçbir şey kaybettirmez. Şahsi fikrim, Arda'nın yurt dışında devam etmesi. Çünkü bunu İspanya'nın her takımında başarabilecek yetenekte bir futbolcu." dedi.

Denizli, Gebze Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen "Türk Futbolunun Dünyadaki Yeri" söyleşisinde deneyim ve düşüncelerini paylaştı.

Söyleşinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Denizli, Cenk Tosun'un sergilediği başarılı performansla İngiltere'nin Everton takımına transfer olduğunu söyledi.

Cenk Tosun'un transferinde, kulübü, teknik direktörü ve takım arkadaşlarının da önemli rol oynadığını kaydeden Denizli, "Cenk'in 3 yıldaki müthiş gelişimi ve başarma arzusu, bu transferin gerçekleşmesini ortaya çıkardı. Ümit ediyorum ki orada da aynı başarıyı elde eder. Futbol bir tekrar oyunudur. Çalışma ve sevme işidir. Bu, başarmak isteyen futbolcunun vuruş kalitesini de oyun anlayışını da arkadaşlarıyla uyumunu da geliştirir. Yeter ki istesin, isteyen futbolcu başarır." ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun " Arda Turan'ın Türkiye'ye dönme ihtimalini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna ilişkin Denizli, Arda'nın kariyerine yurt dışında devam etmesinden yana olduğunu ifade etti.

"Arda'nın bu seneki grafiğinde kulübünün de hocasının da önemli bir payı var, negatif manada" diyen Denizli, "Arda'nın ne olduğunu biz biliyoruz. Türkiye veya yurt dışı, Arda'nın değerinden hiçbir şey kaybettirmez. Şahsi fikrim, kendine de söylemiştim, Arda'nın yurt dışında devam etmesi. Çünkü bunu İspanya'nın her takımında başarabilecek yetenekte bir futbolcu." değerlendirmesinde bulundu.

Söyleşinin ardından Denizli, katılımcılarla fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Denizli Arda Turan İspanya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title