Haberler

Emre Mor, Galatasaray'a Transferi İçin İspanyol Kulübü Celta Vigo'dan İzin İstedi

Güncelleme:

Fatih Terim'in "Sürpriz bir isim gelebilir" dediği kişinin Emre Mor olduğu bildirildi. 20 yaşındaki yıldız futbolcu Sarı-Kırmızılı formaya sıcak bakıyor.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Sol bek arayışlarını sürdüren G.Saray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in kanatlarda oynayabilecek bir futbolcuyu da istediği biliniyordu. Terim, imza töreni sırasında açıkladığı, "Sol öne de bir isim bakabiliriz" sözünün ardından, önceki gün GS TV'ye verdiği röportajda, "Transferde sürpriz bir isim getirebiliriz" demişti. Bu ismin ilk kez Fatih Terim tarafından A Milli Takım'a davet edilen Emre Mor olduğu bildirildi. 20 yaşındaki yıldız futbolcunun sarı-Kırmızılı formaya sıcak baktığı, bu nedenle kulübü Celta Vigo'dan izin istediği öğrenildi.

SEZON SONUNA KADAR KİRALIK

Cim-Bom'un Emre'yi sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlerde bulunduğu ve ilk görüşmelerin olumlu geçtiği iddia edilmişti. Bu iddiaların doğru olduğu kulübe yakın kaynaklar tarafından da teyit edildi. Celta Vigo'ya sezon başında 13 milyon euro karşılığında katılan Emre'nin, 2022 yılına kadar kontratı bulunuyor.

İspanya'da istediği kadar süre bulamayan yıldız futbolcunun sezon sonunda geri dönme koşuluyla kiralanmasına kendi kulübü de sıcak bakıyor. Emre Mor'un gelmesini sarı-Kırmızılı taraftarlar da dört gözle bekliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Vigo Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

SEN BEŞİKTAŞLISIN ZLATAN:

SEN BEŞİKTAŞLISIN ZLATAN. . .

1
5
yanıtYanıtla
Anadolum:

Çoluk çocuk dediğiniz kişiyi keşke bonservisiyle alabilsek hem onasa yararlansak sonrada para kazansak

4
1
yanıtYanıtla
Igor Tudor:

Almayin pisman olursunuz, cok kosmaz cok calismaz, elestirilere gelmeyen kendini begenmis biri.

2
3
yanıtYanıtla
Haktan:

İgor Tudor olmadığın halde onun ağzından konuşmak ne kadar doğru. ikincisi nerden biliyorsun koşmaz etmez falan. . unutma at sahibine göre kişner

yanıt0
yanıt0
IGOR TUDOR:

Haktan kardes at sahibine gore kisniyorsa Arda Turan niye kisnemiyor ? Kisinin icinde olacak.

yanıt0
yanıt0
Reis cCc:

Emre moru beğenmeyen futbol cahillerini stadlara almasinlar tvde maç izlemeyide yasaklasinlar bu tipler yüzünden çöp lere dünyanın parası veriliyor Türk futbolu gelişmiyor kardeşim.

0
2
yanıtYanıtla
1969 B:

SAÇMA SAPAN KONUŞMA

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title