Haberler

Fatih Portakal'ı Ölümle Tehdit Eden Kişinin Hapsi İstendi

Güncelleme:

FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, gelen ölüm tehdidi mesajını sosyal medyadan paylaşmıştı. Portakal'ı tehdit eden kişinin hapsi istendi.

Gazeteci ve sunucu Fatih Portakal ile Fox TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ve kanalın genel müdürü Cenk Soner'i, televizyona ait WhatsApp ihbar hattına attığı mesajlarla tehdit ettiği belirtilen 22 yaşındaki Y. M. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. "Zincirleme halinde tehdit" suçundan 7,5 aydan 3,5 yıla kadar hapis cezası istenen Y.M.'nin hapsi istendi.

İDDİANAMEDE OLAY ANLATILDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre 18 Aralık 2017 tarihinde meydana gelen olay şöyle oldu: Fox TV'ye ait '0....' numaralı whatsApp ihbar hattına saat 19.47 sıralarında Y.M.'nin kullandığı '0....' numaralı hat üzerinden "Açık tehdit ediyorum. Fatih Portakal'ı öldüreceğim. Bir de Fox TV'nin sahibini. Böyle bir vatan hainini hala çalışıyor, diye. Her biriniz ölümü kendi kıyametiniz olacak" şeklinde açıkca tehdit içerikli mesaj gönderdi. Müştekiler Fatih Portakal, Doğan Şentürk ve Cenk Soner de söz konusu ölüm tehditi mesajı üzerine şikayetçi oldu, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı da şikayet üzerine soruşturma başlattı.

ŞÜPHELİ Y.M.: BİR ANLIK ÖFKE İLE BU BU MESAJLARI ATTIM

Pendik'teki evininde gözaltına alınan Y.M. ifadesinde hakkındaki suçlamayı kabul ederek, "Bir anlık öfkeyle bu mesajları attım. Fatih Portakal ve diğer kanal yöneticilerini şahsen tanımam. Bir husumetim yok. Yaptığımdan pişmanım. Bu işi bana yaptıran başka bir kimse yok" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Şüpheli Y.M. ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TARAFLAR ARASINDA UZLAŞMA SAĞLANAMADI, İDDİANAME DÜZENLENDİ

Savcılık, söz konusu "tehdit" suçunun uzlaşma kapsamında bulunması nedeniyle dosyayı Uzlaşma Bürosu'na yolladı. Ancak taraflar arasında bir anlaşma sağlanamadı. Bunun üzerine savcılık hazırladığı iddianamede, şüpheli Y.M. hakkında "Zincirleme halinde tehdit" suçundan 7,5 aydan 3,5 yıla kadar hapis cezası istedi. İddianame kabul edilirse şüpheli Y. M. Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Portakal Doğan Şentürk Bakırköy Fox Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

insan Sevmek zormu:

Fatih portakal ismi gibi yakışır bir Fatih olsaydı tehdit edene ceza almasını istemezdi o gencin sıkıntısını öğrenip yardımcı olurdu meslekse meslek işse iş millet olarak çok büyük sınavdan geçiyoruz bırakın ikide bir devletin savcısıyla garibanı ezmeyi Fatih portakalda nerde insan kazanmak isteği bu millete en büyük darbeyi ne yazıkı okumuş görmüş insanlar yapıyor sonrasında en ön sıralarda kardeşlikten eşitlikten bahsediyorlar yoksulu garibanı eze eze.

15
21
yanıtYanıtla
evet çok zor:

Fatih portakal iş bulma kurumu mu moron?

yanıt20
yanıt4
Cem Cemoli:

Asıp kesmeyi kafasına takmış, insanların hak ve hürriyetini taciz ve tehdit eden kişi gariban mı oluyor? Vay bee

yanıt16
yanıt2
isci bulamayan fabrikatör:

biz is veriyoruz beyenmiyolar böylelerine macerali isler lazim bir tv sunucusunu tehdit ederek is aranmaz buda senin ayibin

yanıt8
yanıt0
salime:

sen vatan haıni gormemıssın dön de aynaya bak adam gibi adam fatih portakal

24
8
yanıtYanıtla
ALPER:

Fatih kardeşime geçmiş olsun diyorum haberlerini beğenerek izliyorum

25
6
yanıtYanıtla
atatürkcü:

en az 10 yil verin yobaza akli basina gelsin dagbasimi lan burasi mafya bozuntulari hepiniz cökeceksiniz kokusmus pislikler sizi dogru dürüst bir insan görünce hemen saldiriyorlar fatih portakalmi kaldi tehdit edecek bir yigin sapik katil disarda geziyor dur bakalim diyecek yüreginiz bile yok korkak itler

19
7
yanıtYanıtla
funda:

ağzınıza sağlık beyefendi

yanıt0
yanıt0
Siyasetçilere hakaret edenlerde yargilansin bence:

Cumhur baskanima hakaret eden yaratiklarda yargilansin

6
19
yanıtYanıtla
siyasetcide kim oluyor:

bu devletin basinda oturan hesap verecek arkadas nedemek hakaret bizim hayatimiz gelecegimiz oyuncak degil herhalde söz hakkimiz olacak cumhurbaskani olmasin ozaman sahsina ait isler yapsin karismayiz

yanıt6
yanıt2
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title