Haberler

Tatlıses'in Evlilik Teklif Ettiği Ayşegül Yıldız'dan Yanıt Var: Düşünmüyorum

Güncelleme:

2013 yılında boşandığı İbrahim Tatlıses'in yeniden evlenmeyi düşündüğü Ayşegül Yıldız, "Bu konuda olumlu düşüncelere sahip değilim" diyerek kapıları kapattı.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Show TV'de yayınlanan Seda Sayan'la programına açıklamalarda bulundu. Tatlıses ile Ayşegül Yıldız yeniden evlenebileceğinin sinyalini verdi.

AYŞEGÜL YILDIZ'DAN CEVAP VAR

Tatlıses'in bu çıkışı sonrası tüm gözler Ayşegül Yıldız'a çevrildi. Sosyal medya hesabında bir açıklama yayınlayan Yıldız, " İbrahim Bey'e saygım sonsuz, sevgim de artık çok daha farklı boyuttadır. Kendisi çok iyi bir baba olmakla birlikte bu saatten sonra da 'tek' ortak noktamız evladımız Elif Ada'dır ve tekrar evlenmemiz söz konusu değildir. Boşandığımız andan itibaren de benim için o sayfa bir daha açılmamak üzere kapanmıştır. Ama her zaman temenni ettiğim gibi kendisinin sağlıklı, huzurlu mutlu olması en büyük temennimdir" ifadelerini kullandı.


TATLISES NE DEMİŞTİ?

İmparator lakaplı türkücü, telefonla bağlandığı canlı yayında şu ifadeleri kullanmıştı: "Ben artık İzmirliyim. Ben İzmir'i sevdim o da beni sevdim. Trilyon verseler İstanbul'a dönmem. Küstüm oaraya, beni küstürdüler. Beni vurdular, beni vurana beddua etmedim. Demek ki yaradan bana böyle bir ceza verdi. İsyan da etmem şikayet de etmem.


Ben Allah'tan umudumu kesmedim. Şarkı söylemeyi özlüyorum. Sesim paslanmış vaziyette... Şarkı söylemek için Allah'a dua ediyorum. Evlenmeyi düşünüyorum. Elif'in annesi (Ayşegül Yıldız) olabilir. Önemli tekliflerim olabilir. Aydemir Akbaş 4 kez boşanıp, 5 kez evlendi.


Ayşegül Yıldız'a evlenme teklifim olacak. Aşık değilim ama evlenmek istiyorum. Kendisine bu teklifimi daha önce sunmadım. Televizyon ekranlarından ona teklif ediyorum."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (45)

Ziver Atabey:

Ne yapsın iboyu gencecik kadın gider biriyle evlenir...ibrahim efendi başka kapıya haydı bakalım..

51
3
yanıtYanıtla
Zafer:

Adam hala vazgecmiyo onca kari kiz gecti elinin altindan biriyle bari tamam artik yeter demesini bilmeliydi para şan şöhret hayati yaşayanlarin hepsi böyle defalarca evlen boşan resmi zina

34
2
yanıtYanıtla
cosmos:

bu ne rezillik ya kızı yaşında alınca suç olmuyor para için ünlü ya ondan

31
3
yanıtYanıtla
Kafis:

''''Asik degilim ama evlenmek istiyorum'''' soze bak soze, sonra kadinin evlilik teklifini Kabul etmesini bekle.

24
2
yanıtYanıtla
koray:

mallamaya gel fevzi abi

yanıt5
yanıt1
Uğur Soner:

Babası yaşında diye eleştirenler güzel bi çıtır görünce ibodan beter suçlanıyordur iboya sırf Doğulu olduğu için bu havlamalar

6
19
yanıtYanıtla
Brütüs:

Önce kadına değer vermek, sevgiyle onu onurlandırmak, özel hissettirmek gerek. Gözlerinin içine baktığında kaybolmak gerek. Bu kafa ile Seni kabul ederse, hanımefendi aynaya bakmasın. Bakarsa korkabilir.

21
4
yanıtYanıtla
OFLU MURAT:

ne kadar ahkam kesmeyi seviyor bizim insanımız. size ne ya?

10
13
yanıtYanıtla
yasli dede:

cocuk yapacak adammi bulamadin adamla niye eglendin yasina uygun degil para icinmi kendini rezil ettin be kizim

15
5
yanıtYanıtla
delikanlı:

pis kro terket izmirimizi pis

10
8
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title