Haberler

Avrupa Erkekler Salon Hokeyi Şampiyonası Başladı

Avrupa Erkekler Salon Hokeyi Şampiyonası başladı

Engin ANAKALANYA( Antalya ), (DHA)- AVRUPA Erkekler Salon Hokeyi Şampiyonası (Championship 2), Antalya'nın Alanya ilçesinde başladı.

Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğinde Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Avrupa Erkekler Salon Hokeyi Şampiyonası'nda ilk müsabaka B Grubu'nda yer alan İtalya- İsveç karşılaşmasıyla başladı. İlk yarısı İsveç'in 2-0 üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşma İtalya'nın ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-3 sona erdi.

A Grubu'nda yer alan Türkiye ise ilk maçını Ukrayna ile 13.30'da ikincisini de 19.30'da Portekiz ile yapacak.

'BURADA İYİ NETİCELER ALMAMIZ GEREKİYOR'

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk hokey tarihi açısında çok önemli bir gün yaşadıklarını söyledi. Alanya'da gerçekleşen organizasyon Avrupa Hokey Federasyonu açısından da çok önemli olduğunu aktaran Karakan, İngiltere, Hollanda gibi olimpiyatlarda final oynamış takımlar burada ve biz ülke olarak onlarla aynı kategoride yarışıyoruz. Bu organizasyon Türk hokeyinin de geldiği nokta açısında çok önemli. Mükemmel ve kusursuz bir organizasyon, Alanya topyekun organizasyona sahip çıktı. Burada iyi neticeler almamız gerekiyor. Buradaki başarımız bizi dünya kupasına götürecek. Herkes inanmış durumda. Şansın da bizden yana olsun istiyoruz ve bunu taçlandırmak istiyoruz diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya İtalya İsveç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title