Haberler

Sarıkamış'ta Kayak Yarışları

Türkiye Kayak Federasyonunun faaliyet programı kapsamında düzenlenen Alp Disiplini A Grubu Eleme Yarışları, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde başladı.

Türkiye Kayak Federasyonunun faaliyet programı kapsamında düzenlenen Alp Disiplini A Grubu Eleme Yarışları, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde başladı.

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde başlayan yarışlara 13 ilden 259 sporcu katılıyor. Yarışmalarda 12 yaş altı, 14 yaş altı, 16 yaş altı ve 18 yaş altı kategorilerinde kız ve erkek sporcular mücadele ediyor.

Yarışma Kurulu Başkanı İbrahim Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyonun yoğun katılımla, çok güzel bir ortamda başladığını söyledi. Bugün yapılan yarışmaların Alp disiplini A Grubu, yani doğu grubu ön eleme yarışları olduğunu ifade eden Demirci, "Bir de B Grubu, yani batı illeri eleme yarışları var. O da bugün Kayseri'de yapılıyor. Burada başarılı olan sporcular A2 yarışlarına katılacak. Daha sonra A1 yarışmaları olacak." dedi.

Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Şinasi Yıldız da sporcuların sarıçam ormanları arasında kıyasıya mücadele ettiğini belirterek, "Sarıkamış'taki pistler de çok iyi. Kar var. Pistlerimiz harika, sporcularımızın motivasyonu çok iyi. Buradaki yarışmalar bittikten sonra Kayseri ve Erzurum'da diğer yarışmalar yapılacak. Bütün sporcularımıza kazasız, sağlıklı yarışlar diliyorum." diye konuştu.

Yarışmalar yarın sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Demirci Sarıkamış Kayseri Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title