Haberler

Gaziantepspor'da Derelioğlu Dönemi

TFF 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor, teknik direktör Oktay Derelioğlu ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz, Celal Doğan Tesisleri'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, takım adına daha güzel işler çıkarabilmek için Derelioğlu ile ortak hareket edeceklerini söyledi.

Bu sezon kümede kalmayı hedeflediklerini aktaran Durmaz, "Oktay hocamız zaten camiamızın çocuğu. Daha önce de uzun yıllar formamızı giymiş. Önceden futbolcu olarak güzel hizmetler ortaya koyan Oktay hocamız, şimdi tecrübesiyle gençleri yetiştirecek." dedi.

Derelioğlu'nun vefa örneği sergileyerek göreve geldiğini anlatan Durmaz, kendisine teşekkür etti.

Oktay Derelioğlu da başta yönetim kurulu olmak üzere kendisine güvenerek bu göreve layık görenlere teşekkür ederek şöyle konuştu:

"Bu kulüp tarihiyle çok büyük bir kulüp. Ben en güzel dönemlerinden birini bu kulüpte yaşadım. Tarihinin ilk Avrupa kupalarına giden kadrosundaydım. O dönem benim için çok önemli bir sezondu ama şu an içinde bulunduğumuz durum da böyle gidecek diye bir koşul yok. Bizler buraya karakterimizi, ismimizi, çalışkanlığımızı ve kişiliğimizi ortaya koymaya geldik. Handikapları konuşmak istemiyorum. Eğer bunları konuşursak işin içinden çıkamayız. Az sonra futbolcularla da buluşacağım, bizler mücadeleci yapıdayız. Bu kulübü birileri bu duruma getirmiştir ama Gaziantepspor büyüklüğünden hiç bir şey kaybetmez."

Derelioğlu, futbolculardan Elyasa Süme, Şenol Can ve Muhammed İldiz'in kadro dışı bırakılmasının hatırlatılması üzerine de, yönetimin kendisine bu konuda yetki verdiğini ve futbolcularla görüşeceğini, şu an için de hiç bir oyuncunun kadro dışı olmadığını kaydetti.

Derelioğlu ve Durmaz, daha sonra sezon sonuna kadar geçerli olacak resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA / Spor

Celal Doğan Tesisleri Oktay Derelioğlu Gaziantepspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title