Haberler

MOİ Sahne'de 2018 Şubat Ayı Programı

Güncelleme:

İstanbul'un en renkli sahnesi MOİ Sahne Şubat ayında birbirinden renkli oyunlara, gösterilere ve konserlere ev sahipliği yapacak. Etkinlik takvimi şöyle:

3 Şubat Cumartesi, saat 13.00'da Çocuk Oyunu 'Canım Kardeşim 2'

Televizyon ekranlarında çocukların severek izlediği 'Canım Kardeşim'in yeni müzikali 'Canım Kardeşim Müzikali 2' MOİ Sahne'de izleyiciyle buluşuyor. Oyun; eğlenmek ve güzel zaman geçirmek için sadece bilgisayar oynanmaması gerektiğini anlatıyor. Oyuna Barış Manço karakteri gibi sürpriz tiplemeler de katılıyor. Danslı ve müzikli oyun, çocukların da dahil olduğu bir eğlenceye dönüşüyor.

4 Şubat Pazar, saat 13.00'da Çocuk Oyunu 'Odada Dört Mevsim'

Danslı ve müzikli, eğlenceli mi eğlenceli çocuk oyunu 'Odada Dört Mevsim' MOİ Sahne'de çocuklarla buluşuyor.

"Bir odanın içine dört mevsimi sığdırabilir misiniz? Bu, bir yetişkin için çok kolay görünmese de bir çocuk için hiç de zor değil aslında. Odasında nasıl vakit geçireceğini bilmeden sıkılan bir çocuğun yardımına koşan bilge sinek Bay Cızbız'la tanışacak; Vivaldi'nin eşsiz müziğinden yararlanarak küçücük odanın içinde yarattığı dünyaya tanık olacaksınız. Danslarla ve görsel efektlerle zenginleşen oyunda çocuklar hem hayal güçlerinin sınırsızlığını, hem de müziğin nasıl bir anlatım gücüne sahip olduğunu keşfedecek. Bay Cızbız'ın ellerini birbirine sürtmesiyle yaşanan büyülü yolculuğa siz de katılmak ister misiniz?"

7 Şubat Çarşamba, saat 20.30'da Manuş Baba Konseri

Çok yönlü müziği ile geleneksel seslerden ilham alan Manuş Baba, MOİ Sahne'de sevenleriyle buluşacak.

9 Şubat Cuma, saat 20.30'da Nurettin Rençber Konseri

Türk halk müziğinin başarılı ismi Nurettin Rençber MOİ Sahne'de sevenleriyle buluşacak.

10 Şubat Cumartesi, saat 21.00'da Cengiz Kurtoğlu Konseri

MOİ Sahne Konserleri kapsamında Pera Event'in düzenlediği konserle, fantezi müziğin başarılı ismi Cengiz Kurtoğlu sevenleriyle buluşacak.

11 Şubat Pazar, saat 16.30'da Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans Gösterisi

Dünyaca ünlü Türk dans grubu Anadolu Ateşi'nin çocuk dansçılardan oluşan ekibi Anadolu Ateşi Kıvılcım MOİ Sahne'de sanatseverle buluşacak. Anadolu Ateşi Kıvılcım doğudan batıya, Anadolu'dan Avrupa'ya kadar pek çok kültüre ait farklı dansları icra edecek.

14 Şubat Çarşamba, saat 21.00'da Gökhan Türkmen Konseri

Türk pop müziğinin başarılı ismi Gökhan Türkmen akustik performansıyla MOİ Sahne'de sevenleriyle buluşacak.

16 Şubat Cuma, saat 21.00'da Buray Konseri

MOİ Sahne Konserleri kapsamında Pera Event'in düzenlediği konserle, Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray sevenleriyle buluşacak.

17 Şubat Cumartesi, saat 20.30'da müzikal gösteri Animals Musical

Animals Musical, Gate Sahne Sanatları'nın 88 kişilik dev kadrosuyla MOİ Sahne'de sanatseverlerle buluşuyor. İnsan vücuduyla entegre dev hayvan kuklaları, 5 sesli polifonik koro, uluslararası standartlardaki müziklerinin birleştiği etnik ve modern koreografiler, geleneksel temalar taşıyan el işçiliği benzersiz kostümleri sizleri büyüleyici etkisinin içine alacak.

Animals Musical fantastik bir Afrika Hikayesi: Asırlar boyu; aynı toprağın çocukları birbirleriyle savaştı. Nesiller değildi sadece yok olan, Afrika'nın nefesiydi kaybolan. Ubhuntu kabilesi için barışı sürdürmek en önemli şeydi, çünkü Ubhuntu'lar için herkes saf doğar ve Afrika'nın sırrı da budur. Madalyonun diğer tarafındaysa savaşçı Kunta kabilesi ve bu savaşın arasında kalan imkânsız aşk'ın hikâyesi vardı.

20 Şubat Salı, saat 20.30'da müzikal Two Turkish Tenors

Atılgan Gümüş'ün yönettiği müzikal düello "Two Tenors", MOİ Sahne'de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Konservatuvardan iki sınıf arkadaşının 20 yıl sonra sahne üzerindeki müzikal düellosuna tanıklık edeceğimiz "Two Tenors"un başrollerinden birinde hem uluslararası arenada hem de ülke çapındaki projelerde yer alarak sanatseverlerin beğenisini kazanmış opera sanatçısı Cenk Bıyık var. Diğer başrol ise tiyatro oyunlarının, televizyon yapımlarının ve sinema filmlerinin aranılan oyuncusu aynı zamanda eğitimli tenor Atılgan Gümüş'e ait.

Şovun seyirciyi "jüri" olarak hissettiren yapısında Cenk, Atılgan'ın şarkıları yorumlamasını laubalice bulurken, Atılgan ise Cenk'in tarzını abartılı ve snop olarak değerlendirir. Dakikalar ilerledikçe bu iki tenorun sahnedeki yetenek sergileme kavgası o denli çığırından çıkar ki olay, öğrencilik yıllarına ve özel hayatlarına dek uzanan sataşmalarla müzikal bir hesaplaşmaya döner. İşte birbirlerine bu denli kızan ancak bir o kadar da hayranlık duyan "Two Tenors"dan kimin haklı olduğuna jüri olarak sizler karar vereceksiniz.

21 Şubat Çarşamba, saat 20.30'da Mehmet Erdem Konseri

Türk pop müziğinin başarılı ismi Mehmet Erdem MOİ Sahne'de sevenleriyle buluşacak.

23 Şubat Cuma, saat 21.00'da Berkay Konseri

MOİ Sahne Konserleri kapsamında Pera Event'in düzenlediği konserle, Türk pop müziğinin başarılı ismi Berkay, sevenleriyle buluşacak.

24 Şubat Cumartesi, saat 21.00'da Hande Yener Konseri

MOİ Sahne Konserleri kapsamında Pera Event'in düzenlediği konserle, Türk pop müziğinin başarılı ismi Hande Yener, sevenleriyle buluşacak.

28 Şubat Çarşamba, saat 20.30'da tiyatro oyunu 'Ferhangi Şeyler'

Ferhan Şensoy, 1987 yılından beri 2000'den fazla kez sergilediği tek kişilik oyunu 'Ferhangi Şeyler' 31. yılında MOİ Sahne'de izleyiciyle buluşuyor. Her sezon kendini yenileyen oyunda usta tiyatrocu, güncel ve siyasi hayata dair konuları mizahi bir dille yorumluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atılgan Gümüş Barış Manço Afrika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title