Haberler

    Adana Demirspor'da 78. Yıl Kutlamaları!

    Adana Demirspor Kulübünün kuruluşunun 78. yılı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

    Adana Demirspor Kulübünün kuruluşunun 78. yılı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

    İstasyon Meydanı'nda düzenlenen programda kulüp yöneticileri, takım oyuncuları ve taraftarlar bir araya geldi. Taraftarlar, meşale ve havai fişeklerle kulüplerinin kuruluşunun 78. yılını kutladı.

    Kulüp başkanı Mehmet Gökoğlu, yaptığı konuşmada, yaşadıkları sorunlara dikkati çekerek, kendisinin ve diğer yöneticilerin takım için ellerinden gelenin fazlasını yaptığını, kısa zamanda bu sorunları el birliğiyle aşacaklarını söyledi.

    Adana Demirsporlu olmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Gökoğlu, "Hepimiz sevdamızın peşinden koşarak bu ayrıcalığı yaşıyoruz. Nice yıllara Adana Demirspor. Dünya döndüğü sürece mavi-laciverte gönül verenlerle Adana Demirspor o ihtişamıyla varlığını sürdürecektir. Bizler de gözlerimizi yumana kadar Adana Demirspor aşkımızı yaşamaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de konuşmasında, görev süresi içinde kulüp yöneticilerine yardımcı olmaya çalıştığını vurgulayarak, Adana Demirspor'un arkasında olduklarını belirtti.

    Adana Demirspor'un Türk futbol tarihinde taraftar grubuyla öne çıktığının altını çizen Sözlü, "Demirspor sevgisi artık Adana'yı aştı, sınırlar ötesine yayıldı. Bunun bir sebebi varsa taraftarın derin sevgisidir." ifadelerini kullandı.

    AK Parti Adana Milletvekili ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Tamer Dağlı ise eski bir futbolcu olduğunu, gönül verdiği Adana Demirspor'un maçlarını çocukluğunda maraton tribününden takip ettiğini kaydederek, "Hiçbir bahaneye sığınmadan, birlikte Adana Demirspor'u en iyi yere nasıl getirebileceğimizin mücadelesini vereceğiz." diye konuştu.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Adana Demirspor Mehmet Gökoğlu Hüseyin Sözlü Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title