Haberler

Adana'da Her Yer Mavi Lacivert! Taraftar Adana Demirspor için Sokağa Çıktı

Güncelleme:

Adana Demirspor'un kuruluşunun 78. yılında kentte her yer mavi lacivert oldu. Taraftarlar, meşale ve havai fişeklerle kulüplerinin kuruluşunun 78. yılını kutladı.

İstasyon Meydanı'nda düzenlenen programda kulüp yöneticileri, takım oyuncuları ve taraftarlar bir araya geldi. Taraftarlar, meşale ve havai fişeklerle kulüplerinin kuruluşunun 78. yılını kutladı.

Kulüp başkanı Mehmet Gökoğlu, yaptığı konuşmada, yaşadıkları sorunlara dikkati çekerek, kendisinin ve diğer yöneticilerin takım için ellerinden gelenin fazlasını yaptığını, kısa zamanda bu sorunları el birliğiyle aşacaklarını söyledi.

"DÜNYA DÖNDÜĞÜ SÜRECE ADANA DEMİRSPOR"

Adana Demirsporlu olmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Gökoğlu, "Hepimiz sevdamızın peşinden koşarak bu ayrıcalığı yaşıyoruz. Nice yıllara Adana Demirspor. Dünya döndüğü sürece mavi-laciverte gönül verenlerle Adana Demirspor o ihtişamıyla varlığını sürdürecektir. Bizler de gözlerimizi yumana kadar Adana Demirspor aşkımızı yaşamaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de konuşmasında, görev süresi içinde kulüp yöneticilerine yardımcı olmaya çalıştığını vurgulayarak, Adana Demirspor'un arkasında olduklarını belirtti.

"TARAFTAR GRUBUYLA ÖNE ÇIKIYOR"

Adana Demirspor'un Türk futbol tarihinde taraftar grubuyla öne çıktığının altını çizen Sözlü, "Demirspor sevgisi artık Adana'yı aştı, sınırlar ötesine yayıldı. Bunun bir sebebi varsa taraftarın derin sevgisidir." ifadelerini kullandı.

VEKİL, ESKİ FUTBOLCUYMUŞ

AK Parti Adana Milletvekili ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Tamer Dağlı ise eski bir futbolcu olduğunu, gönül verdiği Adana Demirspor'un maçlarını çocukluğunda maraton tribününden takip ettiğini kaydederek, "Hiçbir bahaneye sığınmadan, birlikte Adana Demirspor'u en iyi yere nasıl getirebileceğimizin mücadelesini vereceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Mehmet Gökoğlu Hüseyin Sözlü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500

Yorumlar (1)

HA ADANA-HA DEMİR...HEPSİ AYNI:

HA ADANA. . . HA DEMİRSPOR. . . TÜRKİYE''DE Kİ TÜM TAKIMLAR ANKARA''LILAR TARAFINDAN YÖNETİLİYOR. . . KÜRT KLÜPLERİ HARİÇ. . ?

2
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title