Haberler

Gündem Özeti / 13 Ocak 2018

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bostancı Gösteri Merkezi'nde partisinin İstanbul İl Kongresine iştirak edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bostancı Gösteri Merkezi'nde partisinin İstanbul İl Kongresine iştirak edecek.

(İstanbul/11.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Valiliği, esnafı, KADEM'i ve Yahya Kaptan Çocuk Evleri Sitesini ziyaret edecek, AK Parti 5. İl Kadın Kolları Kongresine katılacak.

(Kocaeli/13.00/13.30/14.00/16.00)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce 5. Olağan Gençlik Kolları Kongresi'ne iştirak edecek.

(Düzce/18.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Los Angeles Ticaret Odası üyeleriyle görüşecek ve Türk vatandaşlarıyla bir araya gelecek.

(Los Angeles)

2- Tunus'ta hayat pahalılığına karşı yapılan protestolar takip ediliyor.

(Tunus)

3- Yemen'deki çatışmalar izleniyor.

(Sana)

4- Suriye'de Beşar Esed rejimi ve destekçisi güçlerin, İdlib gerginliği azaltma bölgesindeki saldırıları takip ediliyor.

(İdlib)

SPOR

1- Spor Güvenliği Çalıştayı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kulüpler Birliği Vakfının ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak.

(İstanbul/09.00)

2- Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında Banvit-Pınar Karşıyaka, TOFAŞ-Yeşilgiresun Belediyespor, Beşiktaş Sompo Japan-Demir İnşaat Büyükçekmece ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe Doğuş maçları yapılacak.

(Balıkesir/13.00/Bursa/15.15/İstanbul/17.00/20.15)

3- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında Bornova Beckerspor-Abdullah Gül Üniversitesi, OGM Ormanspor-Fenerbahçe, Beşiktaş-Çukurova Basketbol, İstanbul Üniversitesi-Canik Belediyespor ve Yakın Doğu Üniversitesi-BOTAŞ maçları oynanacak.

(İzmir/13.00/Ankara/İstanbul/14.00/İstanbul/16.00/16.30)

4- Efeler Ligi 13. haftası, Jeopark Kula Belediyespor-İnegöl Belediyespor, Halkbank-Afyon Belediyesi Yüntaş, Arkas Spor-Maliye Piyango, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Galatasaray HDI Sigorta maçlarıyla tamamlanacak.

(Manisa/14.00/Ankara/İzmir/15.00/İstanbul/17.00/19.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title