Haberler

"Açız" Diye Bağırdılar, Yakaladıkları Sığırı Saniyeler İçinde Parçalayıp Evlerine Götürdüler

Güncelleme:

Venezuella'da halkın açlık yüzünden yakaladıkları bir sığırı ortalık yerde parçalayıp payına düşeni sırtlayarak götürmesi ilginç görüntülere sebep oldu.

Son günlerde hükümete karşı yapılan protestolarda dört kiişinin öldüğü Venezuella'da açlıkla mücadale eden köylülerin bir sığırı sopa ve taşlarla öldürüp etini paylaştıkları anların görüntüsü sosyal medya hızla yayıldı.

"AÇIZ" DİYE BAĞIRDILAR

Sığır, yediği darbelerden dolayı yere yığılınca daha fazla kişi etini paylaşmak için toplandı. Yerel yetkililere göre son günlerde yaklaşık üç yüz sığır bu şekilde öldürüldü. Köylüler sığıra vururken "Açız" diye bağırdı.

VİDEOYU MUHALEFET PAYLAŞTI

Muhalefet lideri Carlos Paparoni, ülkede yaşanan yemek sıkıntısını dile getirmek için videoyu sosyal medya üzerinden paylaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Venezuella Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (100)

Bozkurt adam:

Arkadaşlar iyi yada kötü Erdoğan a sahip çıkalım yoksa bizim sonumuz da böyle olacak. . . . .

42
33
yanıtYanıtla
Kaan kaan:

Turkiyenin sonuda boyle

9
47
yanıtYanıtla
Zaza:

Bence senin sonunda sığırla aynı bak gör

yanıt29
yanıt7
yazık:

fatih portakal gibi bedenini dış güçlere veren oldukça bu duruma düşeriz

yanıt13
yanıt2
murat soy:

sen kendi sonuna bak aciz çocuk, sen ve senin gibiler türkiye cumhuriyeti devletine muhtaçtır. nankörlük alçaklıktır.

yanıt13
yanıt1
ESKİ VE YENİ:

ülkemizin 2002 yılı öncesine benziyor 2002 den önce işsizlik had safadaydı halk fakirdi çoğunluk açtı hastaneler içler acısıydı eczaneler memura ilaç vermiyordu çünkü devlet paralarını ödemiyordu 2002 ak parti iktidar olduktan sonra ülke cumhuriyet tarihimizin en iyi 16 yılını geçirdi işsizlikl azaldı eğitimde sanayide sağlıkta ulaşımda çağ atladık ALLAH bir daha eski yılları yaşatmasın

26
24
yanıtYanıtla
ekoo:

yakında turkıyedede olacak fazla kasmayın kendınızı sanırım 5 sene ıcınde halk sokakta fazla dayanamaz ıyı bıle dayandı ıran, tunus turkıyeyede sıra gelecek turkıyeden once bır kac ulke daha var. .

5
40
yanıtYanıtla
MATRİXXSS:

açlıktan geberin pis caniler . . . . . . .

16
28
yanıtYanıtla
Ali osman:

Fetö yapmıştır hükümete sorun

14
22
yanıtYanıtla
ABAKÜS:

Yardım kolileri kesildiği gün bizde de olacak bu. benzine gene zam geldi et fransadan ithal. Onlarda sığır bari var bizde o da yok.

15
15
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title