Haberler

İngiltere'de Cenk Tosun'u Harry Kane'e Benzettiler

Güncelleme:

Premier Lig resmi hesabı, Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun'un idman görüntüsünü paylaşırken milli futbolcu için 'Türk Hary Kane' benzetmesi yaptı.

Bonuslarla birlikte 28 milyon euroyu bulan rekor bedelle Everton'a transfer olan Cenk Tosun ilk antremanına çıktı.

KADRODA OLACAĞI AÇIKLANDI

Teknik direktör Sam Allerdyce, milli futbolcuyu Tottenham maçının kadrosunda yer alacağını açıkladı.

İngiliz basınında, Cenk'in karşılaşmaya ilk 11'de çıkacağı yönünde haberler yer aldı.

PREMIER LİG HESABI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Öte yandan bu maç öncesi Premier Lig'in resmi hesabından Cenk Tosun'la ilgili dikkat bir benzetme yapıldı. Milli futbolcunun idmandan görüntüsüne yer verilen paylaşımda, "Türk Hary Kane, Tottenham'ın santrforuyla karşılaşmaya hazır" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Tottenham Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (13)

Baku:

Hary Kane Cenk Tosuna benzesin Cenk hary ye değil !!! hary ne zamandan beri dunya yildizi oldu da haberimiz yok

14
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

inşaALLAH başarılı olursun. Kendini aileni vatanını milletini inşaALLAH iyi temsil edersin. başarılar şimdiden kardeşim. . . .

14
1
yanıtYanıtla
baba vanga:

Ümitli değilim ama Fenerbahçeli biri olarak başarılı olmasını cani yürekten istiyorum

10
2
yanıtYanıtla
yy:

merakla beklıyorum maçı izlemem premıer ligi cenk için bakıcam nasıl performans cıkarıcak o bahaneyle harry kane ıde görmüş olurum. başarılı oluırsun umarım yoksa yerin dibine sokar ingiliz basını

8
0
yanıtYanıtla
tunacıka cevap:

premier ligib van rud nılterroy thery henry becham ronaldo ryan gigs gibileri varken bakıyordum heyecanlıydı bu döneminkileri beni sarmıyor , senden iyi futbolu bildiğime eminim rahat ol laf çakmışsın ama kendine çakmışsın lafı tunacık

yanıt0
yanıt0
FENERBAHÇE:

Cenk beşiktaş ın şampiyon olma ihtimalini everton dan düşük gördüğü için evertone tercih etmiştir. Allah yolunu açık etsin.

2
5
yanıtYanıtla
asabi:

BJK 25 milyon euroları cebe atsın sen de kendini eğlendir fenevli

yanıt0
yanıt0
kartal:

helal olsun be adam görün

5
0
yanıtYanıtla
Gral:

Allah utandırmasın vurduğun gool olsun gardasim bi fenerli olarak gurur duyuyorum ıns ingiltereyi sallicak

4
0
yanıtYanıtla
''''Nerede Kalmıştık?'''':

Vay arkadaş ya. . Bari böyle durumlarda fanatizmi bi kenara bırakın. . Hangi takımlı olursa olsun sonuçta Türk ve ülkemizi temsil ediyo. . GS''liyim ama başarılar diliyorum. Allah utandırmasın diyorum. . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title