Haberler

Galatasaray'a Turkcell'den 6 Milyon TL Ödeme Yapıldı

Güncelleme:

Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ ile imzaladıkları 5 yıllık iş birliği anlaşmasının ardından Galatasaray'a 6 milyon TL ödeme yapıldı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ tarafından, Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ ile 5 yıl süreliğine geçerli olmak üzere imzaladıkları iş birliği sözleşmesi ile ilgili olarak 6 milyon TL tutarında ödemenin, avans niteliğinde kendi şirket hesaplarına geçtiği belirtildi.

KAP'A AÇIKLAMA YAPILDI

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndaki (KAP) yazısında, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ ile Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ arasında anlaşma imzalanmasına ilişkin açıklamada bulunuldu.

"AVANS NİTELİĞİNDE 6 MİLYON TL ÖDEME YAPILDI"

Yazıda, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ ile 5 yıl süreliğine geçerli olmak üzere imzaladıkları iş birliği sözleşmesi ile ilgili olarak 6 milyon TL tutarında ödemenin, avans niteliğinde kendi şirket hesaplarına geçtiği bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (7)

YazıK:

Vergi borcunu ödeyeydin

8
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

FANATİK GALATASARAYLIYIM AMA BU DURSUN ÖZBEKTEN BAŞKAN FELAN OLMAZ. . . YAZIK GALATASARAY''A. . .

3
1
yanıtYanıtla
GAZETECI:

SECIM YATIRIMIMI BASKAN BEY ??. INSALLAH BUNLARLADA GENELKURULU IKNAEDEMEZSIN. Bir COK KULÜP BASKANI Gibi BASKANLIK MAKAMINI REKLAM ARACI OLARAK KULLANANLARDANSIN. . . MAALESEF. SECILEMEMEN icin DUACIYIM.

0
3
yanıtYanıtla
gerçekler:

turkcellin sahipleri battığından turkcell devlete kaldı sanmayın yabancı yatırım yapıyor . yine devlet eliyle kurtulacak gs başka çare yok

0
0
yanıtYanıtla
Analyzer:

oley yaşasın dursun başgannnn.

0
0
yanıtYanıtla
Taner n:

Futbolculara para akıtmaya devam edin bakalım

0
0
yanıtYanıtla
Eeeeetyyyt:

Gs ye reklam ve destek verenler borer salaklar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title