Haberler

Tüfekle Vurulan 16 Yaşındaki Çoban Hayatını Kaybetti

Tüfekle vurulan 16 yaşındaki çoban hayatını kaybetti Şanlıurfa'da silahla yaralanan çoban hayatını kaybettiŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 16 yaşındaki bir çoban silahla vurulmuş halde bulundu.

Tüfekle vurulan 16 yaşındaki çoban hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da silahla yaralanan çoban hayatını kaybetti

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 16 yaşındaki bir çoban silahla vurulmuş halde bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, TİGEM Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü arazisinde göçer bölgesi olarak bilinen Mangalan'da çobanlık yapan Sığan Kertes ailesi tarafından koyunlarını otlattığı bölgede kanlar içerisinde bulundu. Ceylanpınar Devlet Hastanesine getirilin genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın jandarma ve savcılığa bildirilmesinin ardından çobanın cenazesi Ceylanpınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede çobanın av tüfeği ile vurulduğu belirlendi. Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna gönderilen ceset, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Bir kişi gözaltına alındı

Öte yandan jandarma ekipleri çobanın koyunları otlattığı bölgede vurulmadan önce yanında A.A. isimli bir arkadaşının olduğunu belirledi. Yapılan çalışmada A.A. isimli genç gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ceylanpınar Şanlıurfa 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title