Haberler

Bakan Kaya: "2018 Yılı İçerisinde 5 Bin Engelli Vatandaşımızı Kamuda İstihdam Edeceğiz"

Bakan Kaya: "2018 yılı içerisinde 5 bin engelli vatandaşımızı kamuda istihdam edeceğiz" "E- KPSS sınav sonuçları sadece 2 yıl için geçerliydi.

Bakan Kaya: "2018 yılı içerisinde 5 bin engelli vatandaşımızı kamuda istihdam edeceğiz"

"E- KPSS sınav sonuçları sadece 2 yıl için geçerliydi. Bundan sonra 4 yıl süre ile geçerli olacak"

KOCAELİ - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "İnşallah 2018 yılı içerisinde 5 bin engelli vatandaşımızı kamuda istihdam edeceğiz. Bunun müjdesini cumhurbaşkanımız verdi. Yine E-KPSS sınav sonuçları sadece 2 yıl için geçerliydi. Bundan sonra 4 yıl süre ile geçerli olacak inşallah" dedi.

Bir dizi ziyaretler için Kocaeli'ye gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, ilk olarak Kocaeli Valiliği'nde Vali Hüseyin Aksoy ile bir araya geldi. Buradaki istişarenin ardından Bakan Kaya ve beraberindeki Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)'in Kocaeli şubesini ziyaret etti. Daha sonra Bakan Kaya AK Parti Kocaeli Kadın Kolları 5. Olağan Kongresine katıldı. Kongrede Bakan Kaya'ya AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Yasemin Atasever Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zekeriya Özak, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da eşlik etti. Salonu dolduran binlerce partili Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti lehine sloganlar attı.

"15 Temmuz akşamı ana muhalefet partisinin genel başkanı Atatürk Havalimanı'ndan kaçtı"

Kongrede konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, " 15 Temmuz birileri vardı ki kontrollü bir şekilde Atatürk Havalimanı'ndan kaçtılar. Ana muhalefet partisinin genel başkanından bahsediyorum. Görüntüleri ekranlarda. Daha öncede diyordu ki ' Bir darbe olursa tankın önünde ilk ben dururum' Böyle diyen zat saat 11'de Atatürk Havalimanı'na gidiyor. Adamları oradaki tankların başındaki teröristler ile konuşuyorlar ve yolu ana muhalefetin genel başkanına açıyorlar. Daha sonra gidiyor, Bakırköy Belediye Başkanı'nın evinden elinde kahvesi ayağında terliği darbe gecesini izliyor. O sırada cumhurbaşkanımız 3 tane torunu ile birlikte o hain teröristlerin kullandığı F-16'ların arasında Atatürk Havalimanı'na indi" dedi

"AK Parti iktidara geldiğinde sosyal yardımlar için ayrılan bütçe sadece 1.2. milyardı. 2017 yılından biz bu rakamı 38 milyar liraya çıkardık"

"2012 yılından beri 15 yıllık iktidarımız boyunca ekonomide, ulaşımda, sağlıkta çok büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik diyen Bakan Kaya, " Sosyal politikalar alanında da insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla, sosyal devlet ilkesi ile çok büyük bir dönüşüme imza attık. 2002 yılında AK Parti iktidara geldiğinde sosyal yardımlar için ayrılan bütçe sadece 1.2. milyardı. 2017 yılından biz bu rakamı 38 milyar liraya çıkardık. 1.2 milyar nerde 38 milyar nerede. 2002 yılında sadece kamuda çalışan personel sayısı 5 bindi. 2017 yılında bu rakam tam 52 bini bulmuş durumda. Yani on kat bir artış var. Yine kamuda işçi statüsünde çalışan engelli kardeşlerimizin sayısı 2002 10 bindi. Bugün ise bu sayı 100 binlerde. Bunlar yetmez daha da fazla arttırıcağız. İnşallah 2018 yılı içerisinde 5 bin engelli vatandaşımızı kamuda istihdam edeceğiz. Bunun müjdesini cumhurbaşkanımız verdi. Yine E- KPSS sınav sonuçları sadece 2 yıl için geçerliydi. Bundan sonra 4 yıl süre ile geçerli olacak inşallah" diye konuştu.

Kongrenin ardından Bakan Kaya ve beraberindeki heyet Yahya Kaptan Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Fatma Betül Sayan Kaya Ak Parti KPSS Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title