Haberler

Beyoğlu'nda Mecra Kültür ve Düşünce Derneği Hizmete Açıldı

Beyoğlu’nda gençlerin kafe ortamında kitaplarla iç içe bulunabileceği bir ortam olarak tasarlanan, ‘Mecra Kültür ve Düşünce Derneği’nin düzenlenen törenle açıldı.

Beyoğlu'nda gençlerin kafe ortamında kitaplarla iç içe bulunabileceği bir ortam olarak tasarlanan, 'Mecra Kültür ve Düşünce Derneği'nin düzenlenen törenle açıldı.

Beyoğlu'nda gençlerin kafe ortamında kitaplarla iç içe bulunabileceği bir ortam olarak tasarlanan 'Mecra Kültür ve Düşünce Derneği düzenlenen törenle açıldı. Yaşanmış Özgür Kitaplar Sergisiyle başlayan törende birbirinden güzel kitaplar ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Açılış törenine AK Parti 22. ve 23. Dönem Milletvekili Gazeteci Yazar Hüseyin Besli, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Açılışı yapılan Mecra Kültür ve Sanat Derneği'nde çok sayıda yerli ve yabancı esere kitapseverlerle buluştu.

"Kitap bir sığınaktır"

Açılış etkinliği kapsamında söyleşi gerçekleştiren AK Parti 22. ve 23. Dönem Milletvekili Gazeteci Yazar Hüseyin Besli, "Eğer bir medeniyet iddianız varsa, eğer bir dünya iddianız varsa, Müslüman olarak hayırlı bir insan olma düşünceniz varsa, kitabın hayatımızdan eksik olmaması gerekir. Kitap adeta hayatımıza gösterge niteliğindedir. Bireysel olarak baktığımızda da kitap bir sığınaktır, yalnız kalmayı tercih edenlerin dostudur. Yalnız kalanların demiyorum ikisi farklı şeylerdir" dedi.

"Gençlerin kültürel faaliyetlerini arttırmaya yönelik bir ortam"

Açılış programına katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ise, "Dernek başkanımız ve ekibini tebrik ederim. Bizim burada aklımıza okumak ve faaliyet üretmek düşünceleri geliyor, gelmesi gerekende budur. Dolayısıyla bu iddiayla dernek kavramının amacına uygun bir açılış gerçekleştirdikleri için, derneğin yönetim kurulu başkanını ben tebrik ediyorum. Burada bir kafe ortamının oluşturulması, insanların sosyal ihtiyaçlarını karşılarken kültürel donanımlarını arttırmaya yönelik faaliyetlerde gerçekleştiriliyor. Burasının amacına uygun bir iş olmuş. Burada çeşitli toplantıların icra edilmesi ve düşünürlerimizin getirilmesi, düşüncelerini gençlerle paylaşmaları ve böyle bir kültür hizmetinde bulunmalarını çok anlamlı buluyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Besli Hasan Turan Ak Parti Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title