Haberler

Cenk Tosun'un İlk Maçında Everton, Tottenham'dan Fark Yedi: 4-0

Güncelleme:

İngiltere Premier Ligde Cenk Tosun'un ilk kez forma giydiği maçta Everton, deplasmanda Tottenham'a 4-0 mağlup oldu.

İngiltere Premier Ligde Cenk Tosun'un takımı Everton, Milli futbolcunun forma giydiği ilk maçta deplasmanda Tottenham'a konuk oldu. Wembley'de oynanan maçta Tottenham, çok rahat bir oyunla rakibin 4-0 mağlup etti.

Tottenham'a farklı galibiyet getiren goller 26. dakikada Son , 47 ve 59. dakikalarda Harry Kane ve 81. dakikada Cristian Eriksen kaydetti.

CENK TOSUN 62 DAKİKA SAHADA KALDI, ALKIŞ ALDI

Everton kariyerindeki ilk maçında Tottenham karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Cenk Tosun, 62 dakika sahada kaldı ve başarılı bir futbol ortaya koydu. Cenk Tosun, 62 dakika sahada kaldığı ilk maçında takımının en çok şut pası atan, ikili mücadeleye giren ve ceza sahasında topla buluşan futbolcusu oldu. Karşılaşmanın 22. dakikasında Cenk Tosun'un kafa vuruşunun ardından Rooney topu ağlara gönderdi ancak gol, ofsayt gerekçesiyle geçersiz oldu.

EVERTON ÜST ÜSTE 3. YENİLGİSİNİ ALDI

Bu sonucun ardından Tottenham, puanını 44'e çıkarttı ve 5. sırada yer aldı. Everton ise üst üste 3. yenilgisini alarak 27 puanla 9. sırada kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cenk Tosun Tottenham Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

AK SAKALLI:

YAV HELE BİR DURUN NE OLDU YANİ DÜN BİR BÖĞÖN İKİ CENK GÖSTERECEK KENDİNİ NE YAPSAYDI TEK BAŞINAMI ALACAKDI MAÇI SABIR İDİN HEMEN ASMAYN ADAMI AYBDIR FİKRİNİZE TÖKÜRÜM HAAA

18
9
yanıtYanıtla
FENERLİ !:

VAllahi Yılın kazığını attılar evertona :D CENK in işi zor beyler . . . .

5
18
yanıtYanıtla
Londra:

Maçı izledim.Everton takımı çok kötü.

17
1
yanıtYanıtla
abcd:

o turşuyu götürmeyecektin ağa

8
8
yanıtYanıtla
Göktürk:

Burada cenk e sallayanlar eminim hayatinda halisahada bile top oynamamistir. Maci izledim takimin en iyisi cenkti. Ayrica hasetinizden oyle bi hale gelmissiniz ki Türk oyuncusu premier lige gitmis elestirip köstek oluyorsunuz. Arda barca ya gitti eleştirdiniz. Futbolun degil önce su herseyi bildigini sanip komik duruma düşen cahil kafayi değişmek gerekiyor. Cenk e laf edenler cenk sol ayagi etmez..

11
5
yanıtYanıtla
Ankara:

Arda bitti cenk başladı şimdi...en azından bu efendi

13
1
yanıtYanıtla
Dalton RUSSELL:

patates etmişler :D

5
8
yanıtYanıtla
Lak Lak:

En azında 1 gol atsaydı.

5
6
yanıtYanıtla
1:

FUTBOL BİR TAKIM OYUNUDUR . EVERTONA MESSİYİDE KOYSAN YENİLİR .

11
0
yanıtYanıtla
HAKKI TUTAR KALDIRIRIM...:

HELAL BE KARDEŞİM FUTBOLDAN ANLIYAN BİRİSİNE BENZİYON BURADAKİ SAÇMA SAPAN YORUM YAPANLAR GİBİ DEĞİLSİN. . TEŞEKKÜRLER AĞIZINA SAĞLIK. .

yanıt3
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title