Haberler

Fenerbahçe'nin Kukesi İle Oynadığı Hazırlık Maçında Gerginlik Yaşandı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Fenerbahçe, hazırlık maçında Kukesi ile karşı karşıya geldi. 2-2 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın 89. dakikasında ise saha içinde yedek kulübesinde bir gerginlik yaşandı. Fenerbahçe'ye verilen penaltıdan sonra Kukesi'nin futbolcuları hakeme itiraz ederken, kulübeden de yoğun itirazlar geldi. Saha içinde oyuncuların yaşadığı gerginlik sona ererken ise Volkan Demirel, Kukesi yedek kulübesinde bir kişiyi itti. Kargaşa bir süre daha devam etse de taraflar daha sonra yatıştı.
MAÇA YOĞUN İLGİ
Fenerbahçe'nin Kukesi ile oynadığı maça sarı lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Gloria Sports Arena'da oynanan karşılaşmada yaklaşık bin 500 taraftar tribündeki yerlerini aldı. Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Önder Fırat, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı ve Barış Aydil de karşılaşmayı tribünden takip etti.
Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci yarısının hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Arnavutluk ekibi FK Kukesi ile 2-2 berabere kaldı. Devre arasındaki çalışmalarını Antalya'da yaptığı kampla sürdüren Fenerbahçe, kampın son gününde Arnavutluk Süper Lig ekiplerinden FK Kukesi ile bir hazırlık maçı yaptı. Gloria Sports Arena'da oynanan mücadelede sarı-lacivertli ekibin gollerini 48'inci dakikada Giuliano ile 90+1'inci dakikada Fernandao penaltıdan kaydetti. Kukesi'nin gollerini ise 28'inci dakikada Bakaj Elis ile 34'üncü dakikada İdrizi Bujar attı.
FENERBAHÇE'NİN DEVRE ARASI KAMPI SONA ERDİ
Fenerbahçe'nin 8 günlük devre arası kampı, Kukesi karşılaşmasının ardından sona erdi. Sarı-lacivertliler, İstanbul'a döndükten sonra bir gün izin yapacak ve pazartesi günü İstanbulspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Fenerbahçe Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (35)

ADAM YÜRÜYEN KIŞKIRTMA:

Şu volkanı tribüne gönderin artık fenerbahçe taraftarı olarak devam etsin hayatına

25
3
yanıtYanıtla
İşte Volkan bu:

Volkan gibi kalecimi var yeri gelir gol yer yeri gelir topları yakalar yeri gelir top onu kovalar yeri gelir çılgına döner kebap

6
17
yanıtYanıtla
Anadolum:

Ben hiç sakin görmedimki normal zamanda bile dişlerini sıkıyor

9
2
yanıtYanıtla
Hadi ordan:

Biri bunu bağlasın

8
1
yanıtYanıtla
düşünen adam:

volkan her ne kadar yardım sever ve iyibir insan olsada sahada sanki mutant oluyor maçta oynasada oynamasada bence futbolu bıraksın fb de kaleci antranörü olsun

0
0
yanıtYanıtla
Resul:

Bu gazete de sorun. Fenerbahce kurumsal bir takım. Hataları yönetici futbolcu federasyon yöneticileri ve şerefli basın yapar. Bu basın da fenerin uşağı

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

AYILAR ORMANA :) :) :) AYI VOLKAN BAGLAYIN

0
0
yanıtYanıtla
.........:

Köpeği bağlasanda etrafa havlar.

0
0
yanıtYanıtla
...........:

Anlamadığım maçı hakem 2 (olmayan) penaltıyla neredeyse fenere verdi. Hala ne için saldırıyor. Acaba ligde her maçtan önce bağlamak mı lazım bunu. Federasyona duyurulur.

0
0
yanıtYanıtla
Taraftar:

FEDERASYONA SESLENİYORUM : Hazırlık maçında böyle saçmalayan bir hakeme Türkiye liglerinde (Buna amatör ligler dahil) maç yönetmeyi vereceklerse ceketlerini alıp federasyonu terk etsinler. Bu kadar adi bir yönetim olmaz. Fenere yalakalık yapmak için bir dostluk maçı katledilemez.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title