Haberler

Bakan Osman Aşkın Bak: "İdil'e Güzel Bir Stadyum Kazandıracağız"

Bakan Osman Aşkın Bak: "İdil'e güzel bir stadyum kazandıracağız"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak İdil'de incelemelerde bulundu

ŞIRNAK - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir dizi incelemelerde bulunmak amacıyla geldiği Şırnak'ın İdil ilçesinde çocuklarla maç yaptı. İdillilere müjde de veren Bakan Bak, ilçeye güzel bir stadyum kazandıracaklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, çeşitli incelemelerde bulunmak amacıyla İdil'e geldi. Helikopterle İdil İlçe Jandarma Komutanlığına gelen Bakan Bak'ı, Vali Mehmet Aktaş, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Şentürk Kurt, İdil Kaymakamı Ersin Tepeli, AK Parti İl Bakanı İbrahim Halil Erkan ve vatandaşlar karşıladı.

Bir halı sahaya gelen Bakan Bak, Vali Aktaş ile birlikte İdil 1937 Spor altyapısında oynayan çocuklarla halı saha maçı yaptı. Bir gol atan ve bir asist yapan Bakan Bak'ın takımı, karşılaşmayı 2-1 kazandı. Maçın ardından Atakent Mahallesi'nde yeni yapılacak şehir standının yerini inceleyen Bak, Vali Aktaş'tan bilgi aldı. Esnaf ziyareti de yapan Bak, bir kahvehanede oturarak vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Bir dönerci dükkanına giren Bakan Bak, döner kesip, bir esnafın iş yerindeki yoksul öğrenciler için hazırlanan bağış kutusuna para attı.

"İdil'e çok güzel tesisler kazandıracağız"

Daha sonra İdil 1937 Spor ile Kumçatı spor arasında oynanan müsabaka için şehir stadına gelen Bakan Bak, burada yaptığı konuşmada, İdillilere müjde verdi. İdil için çok güzel bir spor projesi hazırlayacaklarını anlatan Bak, "Sizlerin Twitter üzerinden yaptığınız davetler var, bunları takip ettik ve sizlerle bir arada olmak istedik. İdilimize sizlerin de talepleri doğrultusunda güzel bir tesis kazandıracağız, güzel bir stadyum kazandıracağız. Sayın valimiz ile beraber gidip yerine baktık ve çok güzel bir proje hazırlayacağız. İdil'in gençleri, çocukları bu tesislerde spor yapacaklar. Tabi cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim. Biliyorsunuz cumhurbaşkanımız sporu çok iyi bilen, sporun içerisinden gelen birisi. Bu bölgede de Türkiye'nin her tarafında da tesisler yapılmaya devam ediyor. İnşallah İdil'e de çok güzel tesisler kazandıracağız, gençlik merkezi kazandıracağız. Cizre'ye, yine aynı şekilde futbol sahası tesisler, ilçe stadı spor salonu başta olmak üzere tesisler kazandırılacak, gençlik merkezleri kazandırılacak. Süratle projeleri yapıyoruz. Şehrin merkezine bir gençlik merkezi yapacağız. Sayın valimiz ile onun yerine de baktık" dedi.

Müsabaka yapacak İdil 1937 spor ve Kumçatıspor takımlarına başarılar dileyen Bakan Bak, "Şimdi yağmur altında güzel bir maç izleyeceğiz. İnşallah bir sonraki gelişimiz de tamamlanmış stada maçımızı izleriz. Projemizi süratle yapıyoruz. Sayın valimiz ve kaymakamımıza bu noktada çok iş düşüyor biz hemen gerekli işlemleri yapacağız. Buraya çok güzel bir tesis kazandıracağız. Sabah çocuklarımız ile sabah halı sahada güzel bir maç yaptık. Gerçekten çok kabiliyetli gençler var. Buradaki tablo çok güzel öncelikle davetiniz içinde teşekkür ederim. Çok sıcak karşıladınız, güzel bir misafirperverlik gösteriyorsunuz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ersin Tepeli Mehmet Aktaş Şırnak Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title