Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Güney Sınırımızı Terörden Arındırma Operasyonunu Afrin'le Devam Ettireceğiz"

- Tokat 6. Olağan İl Kongresi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması TOKAT - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hüseyin Akbaş Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Tokat 6. Olağan İl Kongresi'ne katılarak konuşma yaptı.

- Tokat 6. Olağan İl Kongresi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması TOKAT - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hüseyin Akbaş Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Tokat 6. Olağan İl Kongresi'ne katılarak konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "Nasıl sınırlarımız içinde bölücü terör örgütüne göz açtırmıyorsak, sınırlarımızın öte tarafında da bunların hakkından gelmeye kararlıyız. Önümüzdeki günlerde inşallah, Fırat Kalkanı Harekatı ile ilk adımını attığımız güney sınırımızı terörden arındırma operasyonunu Afrin'le devam ettireceğiz."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "Bu süreçte müttefiklerden beklentimiz, aramızdaki köklü ilişkinin ruhuna uygun davranmalarıdır. Model ortaklık, dostluk ve stratejik müttefiklik gibi kavramların ne kadar gerçek ne kadar sahte olduğu ayan beyan ortaya çıkacaktır."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: "Biz her şeye rağmen bölgede Amerika ile ortak çıkarlarımız olduğuna inanıyor, birlikte hareket edebileceğimizi ümit ediyoruz. Zira dönem, Türkiye'ye destek olma, stratejik işbirliğinin hakkını verme dönemidir. Biz kendilerinden Türkiye'nin meşru çabalarına destek olmalarını bekliyoruz. Biz dostlarımızdan ülkemiz için, beka sorunu olan böyle hassas, böyle kritik bir meselede kendilerine yakışan bir tavır içinde olmalarını bekliyoruz. Afrin operasyonu sırasında bu güçlerin terör örgütüyle aynı safta görünme gibi bir yanlışa mahal vermeyeceklerini ümit ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Afrin Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title