Haberler

Manisa Gsm Şirketlerinden Hırsızlık Yapan 4 Şüpheliye Gözaltı

Gsm şirketlerinden hırsızlık yapan 4 şüpheliye gözaltıGüvenlik kamerasıMANİSA'da, bir gecede 3 ayrı GSM şirketine ait bayiden hırsızlık yaptıkları belirlenen 6 kişilik çetenin üyesi oldukları ileri sürülen 4 kişi polis tarafından yakalandı.

Gsm şirketlerinden hırsızlık yapan 4 şüpheliye gözaltı

Güvenlik kamerası

MANİSA'da, bir gecede 3 ayrı GSM şirketine ait bayiden hırsızlık yaptıkları belirlenen 6 kişilik çetenin üyesi oldukları ileri sürülen 4 kişi polis tarafından yakalandı. Diğer 2 şüphelinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Şehzadeler ilçesinin 1. Anafartalar, Akıncılar ve Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki 3 farklı GSM operatörüne ait bayisine geçen 3 Ocak'ta

saat 02.00 sıralarında giren hırsızlar, çok sayıda cep telefonu ile 20 bin TL nakit parayı çaldı. Sabah hırsızlığı farkeden işyeri yetkilileri, durumu polise bildirdi. İşyerlerinde parmak izi incelemesi yapan polis, MOBESE ve çevredeki binalarda bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Yaklaşık 700 saatlik güevinlik kamerası kaydı incelemeye alındı. Görüntülerden hırsızlık olayına karışan şüphelilerin hırsızlık çetesi üyeleri oldukları ileri sürülen M.T. (38), İ.A. (27), M.A.(31) ve Y.B.(16) olduğunu tespit etti.

Şüphelilerden M.T.'nin 34, İ.A.'nın 24, M.A.'nın 16, Y.B.'nin ise 33 çeşitli illerde hırsızlık olayından arandığı belirlendi. 4 şüphelinin İstanbul'da oldukları tespet edilince, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçildi. 4 şüpheli 11 Ocak'ta Güngören'de kiralayıp, sahte plaka taktıkları otomobilde, düzenelenen ortak operasyonla yakalandı. Manisa'ya getirilen şüpheliler, polisteki 3 günlük işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Polis, hırsızlık çetesinin üyesi olduğu ileri sürülen diğer 2 şüphelinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akıncılar İstanbul Gsm Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title