Haberler

Hentbolda Maçın Ardından

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası C Grubu'ndaki ikinci maçında Polonya temsilcisi Vistal'ı 28-25 mağlup eden Kastamonu Belediyespor Kadın Takımı'nın antrenörü Hakan Günal, "Şu ana kadar EHF Kupası'nda mağlubiyet almadan devam ediyoruz.

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası C Grubu'ndaki ikinci maçında Polonya temsilcisi Vistal'ı 28-25 mağlup eden Kastamonu Belediyespor Kadın Takımı'nın antrenörü Hakan Günal, "Şu ana kadar EHF Kupası'nda mağlubiyet almadan devam ediyoruz. Bu, Türkiye'de erkek ve kadın takımlarında bir ilk." dedi.

Günal, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşma öncesi gerçekleştirdikleri çalışmaları sahaya güzel şekilde yansıttıklarını belirtti.

Mutlak galibiyet hedefiyle maça başladıkların ifade eden Günal, şunları söyledi:

"Şu ana kadar EHF Kupası'nda mağlubiyet almadan devam ediyoruz. Bu, Türkiye'de erkek ve kadın takımlarında bir ilk. İlk beraberlikten sonra hep galibiyetle devam ettik. Bundan sonra da böyle olacağını umut ediyorum. 6 maç üst üste kaybetmemek Türk takımlarının hiç yaptığı bir şey değildi. İlk defa benim sporcu arkadaşlarım bunu başardı. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Ortaya koydukları performans muhteşemdi."

Günal, seyirciye de teşekkür ederek, "Kastamonu halkının kadın hentbolunu sahiplenmiş olduğunu görmek oyuncuları motive ediyor." ifadesini kullandı.

Başkan Eski: "Türkiye'yi temsil eden bir takımımız var"

Kulüp Başkanı Hüdaver Eski ise Kastamonu Belediyespor'un tarih yazdığını belirterek, "Grupta lider durumdayız. Gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Bu takım daha iyilerine layık. Seyircimizi tebrik ediyorum. Sadece Kastamonu'yu değil, Türkiye'yi de temsil eden bir takımımız var." diye konuştu.

Takım kaptanı Serpil İskenderoğlu da ilk hedeflerinin çeyrek final olduğunu söyledi. Kastamonu'ya bu gururu yaşatmak istediklerini vurgulayan Serpil, "İnşallah öncelikle evimizdeki maçları alıp deplasmanda da iki puan aldıktan sonra bu işi başaracağız." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Spor

Kastamonu Belediyespor Polonya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title