Haberler

Arda Turan Medipol Başakşehir'e İmzayı Attı

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'in büyük transferi Arda Turan, imzayı attı. Milli futbolcu imzadan hemen sonra Fatih Terim sorusuna "Kimseyle sorunum yok" yanıtını verdi.

Süper Lig'de iki sezondur fırtına gibi esen ve gözünü şampiyonluğa diken Medipol Başakşehir, bir süredir peşinde koştuğu dünyaca ünlü milli yıldız Arda Turan ile resmi sözleşme imzaladı. İşte ilk sözleri...

ARDA TURAN: "ATLETICO MADRID'E İMZA ATTIĞIM DÖNEMDEKİ GİBİ HİSSEDİYORUM"

"Öncelikle herkese hoş geldiniz diyorum. Başakşehir ailesine toplu bir teşekkürle başlamak istiyorum. Bu transfer emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü hayalime ve istediğim şampiyonluk arzusuna ışık tuttukları için ve bana imkan sağladıkları için çok mutluyum. Benim için çok anlamlı ve özel bir imza. Hatta Atletico Madrid'e giderkenki günlerimi hatırlatıyor. Hem lig hem de Avrupa'da başarılı günler yaşarız. Çok mutluyum. İnanarak ve isteyerek geldim. Planladığımız hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum. Göksel Başkan'ın anlattıklarına ve organizasyonlarına çok inanarak geldim. Abdullah Avcı hocamızla abi kardeş gibi her şeyi konuşurduk. Şimdi profesyonel bir oyuncu olarak bu işin içinde olacağım. Hayatımda en çok yapmak istediğim şey olan futbola geri döneceğim. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Göksel Başkan'a da az önce 'Hemen imza törenini yapalım, antrenmana çıkayım' dedim. Fizik olarak hazır değilim. Antrenmanlarımı düzenli olarak yapıyorum ama maç oynamaya ihtiyacım var. Hocamla beraber bunu konuştum. Başkanım bana 'ne zaman kendini hazır hissedersen futbol oyna' dedi. Beni ne zaman hazır hissederlerse o zaman sahada olacağım. Beni en çok rahatlatan şey bu sözler oldu. Hem maddi hem de manevi olarak şampiyonluk yarışı çok önemli. Gün gün ve maç maç ilerleyeceğiz. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Her maç bir final olacak. İnanıyoruz ki şampiyon olacağız. İnşallah da kazanacağız. Avrupa'ya Başakşehir ile başarılar kazanarak dönmek istiyorum. Böyle bir hayalim var. Hayallerimin hepsini söylemeyeceğim. Umarım hayalleri hep birlikte yaşayarak mutlu oluruz."

ARDA'DAN FATİH TERİM SORUSUNA "KİMSEYLE SORUNUM YOK" YANITI

"Benim de kimseyle bir sorunum yok. Herkese başarılar dilemek istiyorum. Galatasaraylı taraftarların duygusallığını anlıyorum. Bu transfer için çok emek veren insanlar var. Bu güzel güne haksızlık etmek istemiyorum. Hizmet ettiğim bir kulüptür. O yüzden kimseye saygısızlık etmek istemiyorum. İnşallah bu güzelliklere müsaade edersiniz."

ARDA TURAN: "EMRE VE ADEBAYOR HALA BU ÜLKENİN EN İYİ FUTBOLCULARI"

"Adebayor ve Emre Belözoğlu hala bu ülkenin en iyi oyuncuları. Onların yeteneklerinden hiçbir zaman şüphe etmedim. Emre abi her zaman zorlu şartlarda başarılı olma yeteneğine sahip. Her şeye rağmen önüme bakarak ve keyif alarak futbolumu oynamak ve başarılar yaşamak istiyorum. Burak Yılmaz da çok yakın bir arkadaşım ve sorduğunuz bazı sorular özel konular. Bu yüzden Burak Yılmaz'ın söylediklerini tekrar konuşmak istemiyorum. Başakşehir taraftarının potansiyelinin ortaya çıkmasına da çok seviniyorum. Bazen 100 bin kişiyi 20 bin kişiye tercih edersiniz. Hep birlikte aidiyet duygusunu oluşturacağız diye düşünüyorum.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Arda Turan Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (32)

FENEVLİYİZ:

ARDA BAŞAKŞEHİR DE İŞ YAPAR. DEMEDİ DEMEYİN.

3
11
yanıtYanıtla
Ali - GS:

Allah yolunu açık etsin Arda, seni çok seven insanlar var, lütfen o ''efendi Arda'' olarak gönüllerde kurduğun tahta tekrar sahip çık. . .

1
6
yanıtYanıtla
gsli:

ardaya bak hele şampiyonluğun en büyük adayıymış hayalleri gerçek olmuş demek ki hayali barcelonadan başakşehire gitmekmiş vizyon sıfır

7
0
yanıtYanıtla
SİVASLI:

BİRŞEY SÖYLÜYÜMMÜ :) SONU YA SİVASSPOR YA Y. MALATYA SPOR YADA ANTEPSENJERMEN :)

4
2
yanıtYanıtla
maldonado donado:

paraya bağlı kariyer odaklı bu saatten sonra zavallı yazık sana

3
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ardayi seneye futbol sahalarinda degil,Acunun programi suvivirde yarisirken göreceksiniz.

3
2
yanıtYanıtla
Gaddar Kerim:

Başakşehir bu paraları nereden buluyor acaba?

5
0
yanıtYanıtla
KARA:

YİNE KURTULAMADIK

3
2
yanıtYanıtla
Zandar:

Arda son derece lüzumsuz bir adamsın. Senden salataya maydonoz olmaz. Hep beraber göreceğiz. Türk futbolu sana bel bağlıyorsa, Türk futbolunun hali içler acısı demektir.

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BARCELONA gibi bir büyük kulup her zaman sanada büyük geldi ardacım galatasaray gibi kulube ihanet ediyorsun sonuçta parada seni degiştirmiş başarılı olacagına inanmıyorum kendini yükseklerde görme fazla

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title