Haberler

İnegölspor'da Gözler Lige Çevrildi

– Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegölspor, Antalya kampının ardından gözünü lige çevirdi.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegölspor, Antalya kampının ardından gözünü lige çevirdi.

Spor Toto 2'nci Lig 2017/18 futbol sezonu ikinci devresi 20 Ocak Cumartesi günü oynanacak 3 müsabaka ile başlayacak. Antalya kampında ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, kondisyon ağırlıklı çalışmaların yanı sıra oynadığı iki hazırlık maçı ile kamp dönemini değerlendirerek İnegöl'e döndü.

KAMP SONA ERDİ

Kamp dönemindeki ilk hazırlık maçında 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Bergama Belediyespor ile karşı karşıya gelen ve maçı 55'inci dakikada Gökhan Kurumuş, 65 ve 80'inci dakikalarda gurbetçi oyuncu Kaan'ın golleri ile 3-0 kazanan İnegölspor, ikinci sınavında aynı lig ve grup takımlarından Bayrampaşaspor ile kamp yaptığı otelin sahasında karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1 sona ererken, Fethiyespor ile oynanması planlanan son hazırlık maçı hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Cuma günü kamp dönemi çalışmalarını tamamlayan ekip İnegöl'e döndü.

GÖZLER LİGDE

Bordo-Beyazlılar bugünden itibaren gözünü lige çevirerek, 21 Ocak Pazar günü Tuzlaspor ile oynayacağı ikinci yarının ilk maçına hazırlanacak.

- İnegöl

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İnegölspor Antalya Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

OZAN EKİCİ:

İNEGÖL SPORUMUZA 2. YARIDA BAŞARILAR DİLERİM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title