Haberler

Okan Buruk: "Travmayı Atlattık"

Süper Lig'de ilk yarıda oynadığı son 9 maçını kazanamayıp alt sıralara gerileyen Teleset Mobilya Akhisarspor'da teknik direktör Okan Buruk, ikinci devrede bambaşka bir takım görüntüsüne kavuşacaklarını söyledi.

Süper Lig'de ilk yarıda oynadığı son 9 maçını kazanamayıp alt sıralara gerileyen Teleset Mobilya Akhisarspor'da teknik direktör Okan Buruk, ikinci devrede bambaşka bir takım görüntüsüne kavuşacaklarını söyledi.

Devre arasında Antalya kampını çok verimli geçirdiklerini belirten deneyimli teknik adam, "Her gün çift idman yaptık. Kadromuzdaki tüm futbolcular çalışmalara katıldı. Sakatlık olmasın diye çok fazla yükleme yapamadık ama her gün iyi çalıştık. Hem fiziksel hem de moral olarak çok iyi seviyeye geldik. İlk devredeki travmayı atlattık" diye konuştu.

Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu rövanş maçında Boluspor'la iç sahada karşılaşacaklarını hatırlatan Buruk, "Sezonun ikinci yarısına iyi başlamak istiyoruz. Kupada amacımız ilk 8'e yükselmek. Keşke Boluspor maçı daha önce olsaydı. Ayrıca kupanın eksileri de var artıları da. Eksileri, tam lige hazırlanırken kupa için çalışmalarımızı bölüyoruz. Artısı ise oynayamayan, hazır olmayan futbolcuları görme şansımız oluyor. Boluspor'u yenerek yeni yıldaki ilk resmi maçımızı kazasız atlatmak istiyoruz. Sakat futbolcumuz yok, tam kadroyuz" ifadelerini kullandı.

Kardemir Karabükspor'dan golcü Seleznyov ile Bursaspor'dan eski futbolcusu Bilal Kısa'yla sözleşme imzalayan Akhisar'da transferle ilgili bilgi veren Buruk, "İkisi de milli takımlarda oynamış futbolcular. Seleznyov ve Bilal ilk devrede takımlarında gerçek performanslarını gösteremediler. Ancak ikisi de kendilerini buldukları anda bize çok büyük bir katkı sağlayacak. Transfer çalışmalarımız sürecek. 2 futbolcuyu daha takıma kazandırabiliriz. Savunmaya bir oyuncu transfer etmeyi düşünüyorum. Hem sağ bekte hem de stoperde görev alabilecek bir futbolcu alabiliriz. Diğeri de hücumcu olabilir. Takımdan şu an için gidecek oyuncumuz yok" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Murat Erat Okan Buruk Boluspor Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title