Haberler

Kayserispor'da Yeni Transfer Kravets Kampa Katıldı

KAYSERİSPOR, Dinamo Kiev'in golcüsü 28 yaşındaki ve 1.90 boyundaki Artem Kravets'i bugün Antalya'da sağlık kontrolünden geçirdikten sonra kamp kadrosuna dahil etti.

KAYSERİSPOR, Dinamo Kiev'in golcüsü 28 yaşındaki ve 1.90 boyundaki Artem Kravets'i bugün Antalya'da sağlık kontrolünden geçirdikten sonra kamp kadrosuna dahil etti.

Kravets'in transfer çalışmasını İstanbul'da tamamlayan kulüp başkanı Erol Bedir, imza töreni için İstanbul'dan Antalya'ya gitti.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da ilk yarının bitiminden sonra Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Çakmak Uyar, Rusya'ya giderek Dinamo Kiev'in golcü oyuncusu Artem Kravets ve kulübüyle görüşme yaptı. Daha önce adı Beşiktaş, Bursaspor, Atiker Konyaspor ve Demir Grup Sivasspor ile anılan Artem Kravets'in menajeri ve kulüp yöneticileri ile başkan Erol Bedir İstanbul'da prensipte anlaştı. Bu gelişmelerin ardından Ukraynalı oyuncu, sarı kırmızılı takımın 18 Ocak'a kadar kamp yapacağı oteline giderek, sağlık kontrolünden geçti.

Daha önce Granada, Stuttgart ve Arsenal Kiev ile son olarak Dinamo Kiev formasını giyen 20 kez Ukrayna A Milli, 41 kez Ukrayna U-17,18,19 ve 21 takım forması altında top koşturan Artem Kravets, bugün akşam saatlerinde kendisini resmi olarak 2.5 yıllığına Kayserisporlu yapacak olan imzayı atacak.

Kravets, lisansı yetiştiği takdirde sarı kırmızılı takımın 18 Ocak'ta Antalyaspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası ve ardından Süper Lig'in 2'nci yarısının ilk maçı olan Galatasaray karşılaşması kadrosunda yer alabilecek.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Çakmak Dinamo Kiev Kayserispor İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title