Haberler

Doğaka 2018 Mali Destek Programları Tanıtıldı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Yönetim Kurulu Başkanı Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, 2018 yılı mali destek programları için başvuruların, 25 Ocak'tan itibaren elektronik ortamda alınmaya başlanacağını bildirdi.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Yönetim Kurulu Başkanı Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, 2018 yılı mali destek programları için başvuruların, 25 Ocak'tan itibaren elektronik ortamda alınmaya başlanacağını bildirdi.

Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinde ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak üzere faaliyet gösteren DOĞAKA tarafından 2018 yılında sağlanacak mali destekler, Osmaniye Valiliğinde düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, toplantıda yaptığı konuşmada, 2018 yılı desteklemeleri için 15 Ocak itibarıyla ilana çıkılarak sürecin başladığını belirterek, şunları söyledi:

"Bu mali destek programlarında, 25 Ocak tarihi itibarıyla da elektronik ortamda başvuruların alımına başlayacağız. Başvuru süresi 6 Nisan 2018'e kadar devam edecek. Başarılı bulunan projeler ise ağustos ayında açıklanacaktır. Bu süreçte merak edilen tüm konularla ilgili ajansımıza başvurulabilir. Bütün ilçelerimizde de mali destek programlarıyla ilgili bilgilendirme toplantıları yapılacaktır."

Yatırımcılar üç destek programı için başvurabilecek

DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ise ajansın 2018 yılında vereceği mali desteklerle ilgili bilgi verdi.

Ajansın yeni yılda 3 destek programı için ilana çıktığını belirten Yıldız, şunları kaydetti:

"İlana çıktığımız 3 destek programının toplam hibe desteği 30 milyon lira olacak. Bu programlardan ilki KOBİ'lerin katma değeri yüksek ürün üretebilmesi için yapacağı Ar-Ge çalışmaları, üretim kaliteleştirme ve inovasyon yatırımları için 15 milyon liralık hibe vereceğiz. İkinci programımız ise bu sene ilk kez seracılık için vereceğimiz destek programı. Gerek ilk kez sera kuracaklar, gerekse mevcut serasını geliştirmek isteyenler için toplam 5 milyon liralık hibe vereceğiz. Son olarak ise kamu kurumları için turizm altyapısının geliştirilmesi amacıyla yapılacak projeler için hazırladığımız destek programı. Bunun da hibe toplamı 10 milyon lira olarak belirlendi."

Kaynak: AA / Güncel

Celalettin Cerrah Doğu Akdeniz Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title