Haberler

    Osmanlıspor'da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

    Osmanlıspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 17 Ocak Çarşamba günü sahasında Beşiktaş ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

    Batıkent Tesisleri'nde teknik direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan  antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü.
    İyileşme sürecine giren İranlı Payam Sadeghi antrenmana katılırken,  Ceyhun Gülselam, Andreas Maxsö ve Tiago Pinto tedavilerinin ardından takımdan  ayrı çalıştı.
    Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan mor-sarılı futbolcular, daha  sonra koordinasyon ve saha kenarına kurulu istasyonlarda kuvvet çalışması yaptı.
    Dar alanda pas organizasyonları üzerinde duran oyuncular, yarı sahada  oynanan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
    Çift kale maçta Serdar Gürler ile çarpışan genç kaleci Ahmet Eyüp  Türkaslan'ın kaşı açıldı. Osmanlıspor sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı file  bekçisi, daha sonra hastaneye götürüldü.
    Öte yandan antrenman sonrasında, 41 yaşına giren Osmanlıspor Genel  Menajeri Ender Yurtgüven'in doğum günü kutlandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ceyhun Gülselam İrfan Buz Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title