Haberler

Balıkesirspor Baltok'un Hedefi Süper Lig

TFF 1'inci Lig'de Play-Off mücadelesi veren Balıkesirspor Baltok'un yeni teknik direktörü Giray Bulak, bugün Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde imza atıp, resmen kırmızı-beyazlı ekibe katıldı.

İmza törenine Balıkesirspor Kulüp Başkanı Remzi Boncuk, yönetim kurulu üyeleri Umut Kırtıl, İrfan Gündoğan ve Giray Bulak'ın teknik heyeti katıldı. Başkan Boncuk imzalar atıldıktan sonra Giray Bulak ve ekibine başarılar diledi.

HEDEF SÜPER LİG

Teknik direktör Giray Bulak, yardımcıları Zafer Hızarcı, Hasan Terzi, Mustafa Pür, Cem Sinan Aslan ve Mesut Dilsöz ile birlikte, başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını belirterek şunları söyledi:

"Balıkesirspor'un 2 Ocak'ta başlayan Antalya kampında iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Burak Çalık ve Okan Alkan yönetim tarafından affedildikten sonra Antalya kampında katıldı. Bu nedenle oluşan sorunları bir haftada atlattık. Sporcularımız büyük bir uyum içinde çalıştı. Ancak Burak ve Okan 2 aylık bir süreci boş geçirdikleri için henüz hazır değiller. Bizim hedefimiz Süper Lig. Birinci olur çıkarız, ikinci olur çıkarız, ya da Play-Off'a kalır çıkarız. Biz iyi bir ekibiz."

CAN CANGÖK'E TEŞEKKÜR

Balıkesirspor'un önceki teknik direktörü Can Cangök'e teşekkür borçlu olduğunu söyleyen Bulak, "Balıkesirspor'u bizden önce çalıştıran teknik direktör Can Cangök ve teknik heyetine teşekkür ediyorum. İyi bir ekip bırakmış. Antalya'da kamp yaptığımız dönemde ziyaretimize geldi. Oturup konuştuk. Takım hakkında bize bilgiler verdi. Bundan sonra da temaslarımız devam edecek. Balıkesirspor'un aksayan yönü savunması, iyi yönü de ataklardaki başarısı. Zaten bu attığı ve yediği gollerden belli. Biz savunmaya ağırlık verip bu sorunu aşacağız" diye konuştu.

- Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Balıkesirspor Giray Bulak Ali Hikmet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title