Haberler

Çaykur Rizespor'da Transfer Çalışmaları

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı, bir veya iki oyuncu daha transfer edeceklerini söyledi.

Yardımcı, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, devre arasında üç önemli transfer gerçekleştirdiklerini belirtti.

Aldıkları üç oyuncunun takıma direkt katkı sağlayacağına inandıklarını ifade eden Yardımcı, "Tanıdığımız ve bu ligi iyi bilen karakterli futbolcular. Bir ya da iki oyuncu daha transfer edeceğiz. Tabii aciliyetimiz yok. Olmazsa olmaz değil ama yapabiliriz." diye konuştu.

Kweuke ve Edomwonyi hakkında da değerlendirmede bulunan Yardımcı, "Kweuke önemli bir oyuncu. O sakat haliyle bile bize ilk yarıda oldukça katkı sağladı. Dönüşü şubat ayının sonunu bulacak. Bu nedenle Kweuke'nin yerine Vedat Muric'i transfer ettik. İyi bir Kweuke her takımda oynar. Başımızın üstünde yeri var. Şu an için ciddi bir teklif yok zaten. Edomwonyi için ise bu hafta bir durum var. Kesinleşirse kiralık olarak bir takıma gidecek." ifadelerini kullandı.

Transfer edilen futbolcuların açıklamaları

Ara transferde kadroya katılan futbolculardan Koray Altınay, yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getirerek "Burada olmak güzel. Mutlu olduğum yer burası. İnşallah şampiyon olacağız. onun için buradayım." dedi.

Demir Grup Sivasspor'dan transfer edilen Galip Güzel de "Amacımız şampiyonluk. Hedefi olan bir kulüpte olmaktan mutluyum. İnşallah şampiyon olacağız." ifadelerini kullandı.

Vedat Muric de tanıdığı bir ekibe geldiğini belirterek, "Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada olmaktan mutluyum. Çalışıp gereken işleri yaparak takımı layık olduğu yere getireceğiz ve tabii ki şampiyon olacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Hasan Kemal Yardımcı Mehmet Cengiz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title