Haberler

    "Hak Eden Şampiyon Olsun"

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, medyaya açık gerçekleştirilen akşam antrenmanı öncesi gazetecilerle sohbet etti.

    Teknik Direktör Şenol Güneş, medyaya açık gerçekleştirilen akşam antrenmanı öncesi gazetecilerle sohbet etti. Antalya'da güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Güneş, "Sezonun ikinci yarısı zorlu geçecek. Umarım güzel maçlar oynarız. Takımlar arasındaki rekabetin fair-play içinde olmasını istiyoruz. Hak eden takım şampiyon olsun" dedi.

    Yeni transfer Vida'nın tecrübesi ve kalitesiyle kısa sürede takıma uyum sağlayacağını dile getiren Şenol Güneş, golcü transferiyle ilgili çalışmaları da değerlendirdi. Cyle Larin hakkında antrenmanlara çıkmaya başladıktan sonra yorum yapabileceğini kaydeden siyah-beyazlı teknik adam, "Bir golcü transferi daha olabilir. Başkan zaten gerekli açıklamaları yapıyor" diye konuştu.

    Teknik patron Şenol Güneş, Cenk Tosun'un Everton formasıyla çıktığı ilk maçta genel olarak olumlu bir performans ortaya koyduğunu sözlerine ekledi.

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Antalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title