Haberler

    Ozan Tufan, İspanyol Ekibi Leganes'le Anlaştı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve Al Gharafa'nın teklifini reddeden Ozan Tufan, İspanyol ekiplerinden Leganes'in teklifini kabul etti.

    Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Ozan Tufan, Avrupa yolcusu... Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda kadro dışı kalan genç isim bir süredir İspanyol ve İngiliz kulüpleri ile temas halindeydi... Teknik Direktör Bülent Uygun'un takımı Al Gharafa'nın teklifini geri çeviren Ozan, kendisine Avrupa'dan gelen önerileri değerlendiriyordu.

    LEGANES'İN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

    Menajer Ahmet Bulut ile yollarını ayıran Ozan, kısa bir süre önce Perisic, Kalinic ve Handanovic gibi isimlerin menajerliğini yapan Fali Ramadani ile anlaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Ramadani ardından yeni futbolcusu adına İspanyol ve İngilizlerle görüşmeleri yürütüyordu. Özellikle La Liga ekiplerinden Leganes'in Ozan Tufan ile yakından ilgilendiği, genç oyuncunun da gelen teklife olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Şu an ligde 12. sırada bulunan Leganes'in Ozan'ı satın alma opsiyonuyla kiralamayı planladığı bildirildi.

    AVRUPA'YA GİTMEK İÇİN FEDAKARLIK YAPIYOR

    Fenerbahçe'de yıllık 1,5 milyon euro garanti ücret kazanan Ozan Tufan, maç başları da eklendiğinde toplamda 2 milyon euroluk net gelirin sahibi oluyordu. Genç futbolcu, kariyerini Avrupa'da sürdürebilmek adına bu maaşından daha azına bir Avrupa takımına gitmeye hazır.

    Paranın kendisi için ikinci planda olduğunu ifade eden futbolcunun bu yüzden İspanya'da top koşturması yüksek ihtimal olarak gözüküyor.

    İSPANYOLCA DERSLERİ ALMIŞTI

    Sezon başı İspanya'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Ozan, yaz aylarında İspanyolca dersleri bile almıştı.

    Bu arada milli futbolcunun, yurt içinde birçok takımla adı geçmişti. Ozan, Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynayacağını belirtip dolaylı yoldan gelen teklifleri geri çevirerek rotayı Avrupa'ya kırdı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Ozan Tufan İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (19)

    İNSANAHİZMETVATANAHİZMET....:

    ŞİKEBAHÇEYE 8 MİLYON AVROLUK KAZIK. . OZAN TUFAN. OZANI FUTBOLCU. . . VAN PÖRSÜK''Ü GOLCÜ DİYE İTELEYENLERE HELAL OLSUN. . . . YENİ KAZIKLAR BEKLENİYOR. . . .

    3
    8
    yanıtYanıtla
    VATANDAŞ:

    Bu yaşta Fenerbahçe gibi büyük bir takıma iyi bir para ile geldin. Bu şansı iyi kullanamadın yazık çok yazık. Umarım bir ders alırsın ve daha yaşın genç kendini toplar ve iyi olursun.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    BOZO:

    PARAYI DEĞİLDE BEŞİKTAŞI TERCİH EDEYDİ ŞİMDİ YILDIZDI KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ !!!!!!!

    yanıt5
    yanıt2
    @sertbilekserdar:

    fenevbahçenin büyük kaybı

    2
    7
    yanıtYanıtla
    @sertbilekserdar:

    Eyvaaah. Fenevbahçeye seneye uefada yine Vardarspor çıkarsa Ozansız nasıl eleyecek.

    1
    5
    yanıtYanıtla
    FENERLİ:

    CEBİN PARA GÖRÜNCE BAŞKA YERİN HAVALANDI SEN BU PARALARI HAK EDECEK BİR OYUNCUMUYDUN AKŞAM SAKİN BİR KAFAYLA DÜŞÜN NEREDEN NEREYE GELDİM DİYE

    4
    2
    yanıtYanıtla
    @sertbilekserdar:

    kuaför dükkanı aç ozan

    4
    2
    yanıtYanıtla
    gerçek:

    para kendisi için 2. plandaymış yalak bursadan ayrılırken babam hala çalışıyor diye aldığı paranın az olduğundan şikayet ediyordu

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Reis:

    Ozan ne hikmetse medyanın dilinden düşmedi. Yok saçını tarıyor, yok tweetleri gündemden eksik olmadı. Yetenekli, istekli olmasına rağmen taraftarı da arkasında durmayınca sonuç bu.

    2
    3
    yanıtYanıtla
    GS:

    Fenev Adam yev:)))))

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title