Haberler

Bahçeli'den Murat Boz'a Telefon: Hadise Hanıma Hürmetlerimi İletiniz

Güncelleme:

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Osmaniye'deki açılış töreni sonrasında Hadise'yle birlikte sahneye çıkan Murat Boz'u telefonla arayıp konsere kalamadığı için üzüntülerini iletti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'deki açılış töreni sonrası Hadise ile birlikte sahneye çıkan Murat Boz'u telefonla aradı.

Gazetecilerle sohbeti sırasında Boz'u telefonla arayan Bahçeli, konsere kalamadığı için üzüntülerini iletti. Bahçeli, katkısından dolayı Boz ve Hadise'ye teşekkür etti.

"HADİSE HANIMA HÜRMETLERİMİ İLETİNİZ"

Ünlü şarkıcıya, "Hadise hanıma da hürmetlerimi iletiniz" diyen Bahçeli, "MHP iddia edilenin çok üstünde oy alırsa ne diyeceksiniz?" sorusuna da Sibel Can'ın "Hançer" şarkısıyla yanıt verdi.

"ACIYARAK YÜZLERİNE BAKARIM"

Bahçeli, "Vallahi karşılaştığım yerde acıyarak yüzlerine bakarım. Sibel Can'ın bir şarkısı var. Kader eşitsizsin" dedi. Daha sonra molada telefondan bir süre Can'ın Hançer şarkısı dinlendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Devlet Bahçeli Murat Boz Osmaniye Magazin Politika Haberler

500

Yorumlar (47)

Oğuzhan ÖZTÜRK:

Bahçeli iyi adamdır vatanını milletini seven ender ve dürüst siyasetçidir. Nerde nasıl ne amaçla durması gerektiğinide sizlerden daha iyi bilir tıkırtı yapmayın o yüzden

27
15
yanıtYanıtla
Remus:

O bos kalabalik miting ge degil hadisenin konserine gitmisler

18
19
yanıtYanıtla
müslüm gürses cumhuriyeti:

devlet beyi tarih yazacak siz ne derseniz deyin mili ve yerli duruşundan bu ülke için taviz vermedi helal diyorum adanalı celal diyorum kamillerrrrrrrrrrrrr (yorum yapan kamilerrrrrrrrrr)

23
11
yanıtYanıtla
SENI:

PISKEVET CI

yanıt4
yanıt5
celalettin yamalısoy:

devlet bahçeli adamdır. Reisss

12
14
yanıtYanıtla
ebuhuzeyfe doğanlıyurt:

reisin yolunda olan herkes adamdır kardeş

yanıt2
yanıt14
CcC:

Adamdır Bahçeli Milli denince akla Bahçeli gelir söz konusu devletse bütün herşeyi bir kenara koyar devletin yanında olur hakkında tek bir şaibe olmayan başka lider gösteremezsiniz. . . .

14
9
yanıtYanıtla
SENI:

PISKEVET CI

yanıt5
yanıt8
MEHMET:

HDP CHP İYİ PARTİ BİR OLUNCA SORUN YOK. MHP AKP BİR OLUNCAMI SORUN VAR

15
6
yanıtYanıtla
VATAN İÇİN:

MEHMET KARDESİM KAN ÇEKER BİLMEZMİSİN KARGALAR KARGALARLA UÇAR KARTALLAR KARTALLARLA. . .

yanıt7
yanıt3
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title