Haberler

    Houston Rockets Oyuncuları, Clippers'ın Soyunma Odasını Bastı!

    Karşılaşmanın bitimine 3 dakika 34 saniye kala eski Clippers'lı Chris Paul, eski takım arkadaşı Blake Griffin ile büyük bir tartışmaya girdi.
    Basketball.com.tr'nin haberine göre; Blake Griffin'in bulduğu bir isabette Clint Capela'ya faul yaptığını düşünen Houston Rockets oyuncuları maçın hakemine itirazda bulundu. Chris Paul ile Blake Griffin, birbirinin üzerine yürüdü ve ortalık bir anda karıştı. Araya giren hakemler olayları sakinleştirmeye çalıştırdı fakat başarılı olamadı. Houston Rockets Başantrenörü Mike D'Antoni de kenardan hakemlere küfür etti.
    Houston Rockets'tan Trevor Ariza ve LA Clippers'tan Blake Griffin oyundan atıldı. Karşılaşmayı ise 112-103 LA Clippers kazandı. Karşılaşmanın final düdüğünden sonra Houston Rocketslı oyuncular LA Clippers soyunma odasını basmaya gitti.
    CLIPPERS, EKSTRA GÜVENLİK İSTEDİ!
    ABC Los Angeles Muhabiri Ashley Brewer, LA Clippers soyunma odasına ekstra güvenlik istenildiğini yazdı. ESPN'den Adrian Wojnarowski'nin haberine göre; Clint Capela, Gerald Green, James Harden ve Trevor Ariza'nın Clippers soyunma odasını basmaya çalıştı.
    Dört oyuncunun da hedefinde LA Clippers'lı Austin Rivers vardı. Eski Clippers'lı Chris Paul'un birkaç takım arkadaşıyla beraber kestirme bir yoldan soyunma odasına girmeye çalıştığı haberin detaylarında yer aldı. LA Clippers'ın sahibi Steve Ballmer'ın da soyunma odasına geldiği bilgisi verildi. Polislerin ve güvenlik görevlilerin gelmesiyle birlikte olayların büyümesi engellendi ve daha büyük bir sorun çıkmadan olay kapatıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Houston Rockets Blake Griffin Los Angeles Chris Paul Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title