Haberler

İspanyol Basını: Arda Barcelona'da Hiçbir Etki Bırakmadı, Tam Bir Çöküş

Güncelleme:

İspanyol basını, Medipol Başakşehir'e kiralanan Arda Turan hakkında "Takıma hiçbir etkisi olmadı, bedavaya gitti. Tam bir çöküş." ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu Arda Turan'ın İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e kiralanması, İspanyol basınında yankı uyandırdı.

Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden Marca, söz konusu transfere ilişkin, "Arda Turan'ın batışı" başlığıyla bir haber yayımladı.

"HİÇBİR ETKİ BIRAKMADI, BEDAVAYA GİTTİ"

Haberde, Atletico Madrid'deki başarısının ardından Barcelona'ya yıldız unvanıyla imza atan milli futbolcunun performansı eleştirilerek, "Arda Turan Barcelona'da hiçbir etki bırakmadı ve bedavaya gitti." yorumu yapıldı.

"TRANSFER BAŞINDAN BERİ ÇARPIK"

Attığı imzanın ardından Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle ilk 6 ay forma giyemeyen Arda Turan'ın hayal kırıklığına yol açtığı kaydedilen haberde, söz konusu transferin yapılış şeklinin başından "çarpık" olduğu savunuldu.

"LUIS ENRIQUE UNUTTU"

Haberde, Arda Turan'ın 35 milyon avroluk bonservis bedeliyle Barcelona tarihindeki en pahalı dokuzuncu oyuncu olduğu ve geçen sezon takımdaki sakat oyuncuların fazlalığı dolayısıyla kadroya girdiği ifade edilerek, "İspanya Süper Kupası'ndaki iyi performansı nedeniyle Barcelona'daki en iyi dönemini yaşadı. Ancak bu kısa süreli bir seraptı ve bir kez daha Luis Enrique tarafından unutuldu." değerlendirmesinde bulunuldu.

"TAM BİR ÇÖKÜŞ"

Arda'nın Barcelona formasıyla 10 kez sakatlık sorunu yaşaması ve bu sezon takımdan dışlanarak maçlarda süre alamaması nedeniyle gözden kaybolduğu yorumu yapılan haberde, "Arda Turan, Barcelona'yla devam eden sözleşmesinin geri kalanında Medipol Başakşehir'e gitti ve Katalan temsilcisi bu transferden tek bir avro alamadı. Bir dönem gezegenin en çok istenen oyuncuları arasındaydı. Tam bir çöküş." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Spor

Arda Turan Başakşehir İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

Tosun:

Basaaksehir icinde tam bir cökus olacak

15
2
yanıtYanıtla
ugur:

fenerliyim ama yaziktir gunahtir cocuga ustune gitmeyin??????

9
8
yanıtYanıtla
Ali S. Esen:

Lebron James sabahin 6 sinda kalkip antreman yapiyorsa,C.Ronaldo mactan sonra buz banyosu yapip vücudunu rejenarasyon yapiyorsa sana bu iş ahlaki ve bu gobekle bu kadar kariyer bile fazla.ki ben kendime ve arkadaslarima acıyorum senin oynadigin futbolu biz terlikle oynardik.futbol yerine okuyalim dedik

10
1
yanıtYanıtla
Derviş Dayı:

Havaya girenler öyle balon olurlar işte.

10
0
yanıtYanıtla
LİSBOA:

Valla Türkiye basınına göre Barselonanın en iyi futbolcusuydu hatta messi den bile iyidi anlamadık bizde :)))

9
0
yanıtYanıtla
KERİM ALİ CAVCAV:

Futboldan anlayan herkes Arda Baça''ya transfer olunca kendini bitireceğini ordaki yıldızlara eşlik edecek seviyede olmadığını söyledi ama Türk medyası (AKP''li olduğu çin az da CHP''li olsa tınlamazlardı) öyle bir pohpohladı ki sanki Messiye, Ronaldoya rakip geliyor gibi sonuç ortada :)

5
3
yanıtYanıtla
KARA:

BENCE GAYET BAŞARILIYDI MAGAZİN VE REKLAMDA :) )

8
0
yanıtYanıtla
Reis:

Adam 10 kere sakatlanırken Barçalı doktorların elinde sineklik mi varmış?

6
0
yanıtYanıtla
delpiaroo:

bir insanın karakteri futbolunun önüne geçerse arda değil ronaldo olsa kıymeti yok arda turan iyi bir oyuncuydu fakat istikrar sağlayamadı neticede barcelona ardayı paslandırdı.

5
0
yanıtYanıtla
Duran Tekerlek:

o kadar yatarsa adamlar böyle atar işte

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title