Haberler

    Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mitrovic Transferini Reddetti

    Güncelleme:

    Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın önerdiği Mitrovic transferine karşı çıktı: İyi olsa Beşiktaş oynatır.

    Beşiktaş'ın sezon başından beri kadrosunda tuttuğu ancak Şenol Güneş'in sürekli olarak yedek oturttuğu Mitrovic siyah beyazlı kulüp tarafından Trabzonspor'a önerildi.

    Trabzonspor yönetimi bu konuda Rıza Çalımbay'ın fikrini sordu. Tecrübeli teknik adam ise "Mitrovic çok ağır bir stoper. Bizim elimizdeki stoperlerden daha iyi değil. İyi oyuncu olsaydı Beşiktaş oynatırdı. Kesinlikle olmaz" cevabını verdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Rıza Çalımbay Trabzonspor Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (9)

    krall:

    iyi olsa Beşiktaş oynatır demiş rıza ts yi bjk ile kıyaslamana inanamadım bide futbol adamı olacaksın pepe, vida ve almak için can attığın tosic in olduğu takımda mitrovicin oynamaması normal sen kendi stoperlerine bak milleti güldürme

    9
    4
    yanıtYanıtla
    Gazma:

    Gercektende tam bir gazma stoper,, hic bir ozelligi yok, hangi mal aldiysa bunu.

    4
    7
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Futbol cahilleri cıkmıs yine meydana adamın 2-3 macını oturun izleyin la eski bam güm stoperlerden baska bisey bilmezsiniz siz zaten adam cok klas teknik topu oyuna iyi sokan oyun görüşü iyi müdahaleleri yerinde bi stoper at gözlüklerinizi çıkarın tek sorunu tosicin formda olmasıydı o yüzden oynayamadı

    5
    2
    yanıtYanıtla
    ddie:

    Tosicten 20 kat iyi, Senol Gunesin hatası

    6
    1
    yanıtYanıtla
    ARSİNLİ61:

    arkadaşların şunu unutmayın tosiç zor oynuyor o kadar iyi değil bencede bir yerde patlayacak ve beşiktaşın elinde kalacak

    4
    1
    yanıtYanıtla
    ARSİNLİ61:

    yazık günah valla bu kadar verilen paralara aferin rıza hoca gençlere devam bizim okadar paramız yok artık yanlış tranfer uygulamasını bırakın türkler var aslan gibi biz değilmiydik üç kıtaya hakim olana yeterki yabancıya tanınan imkanlar onlara tanınsın.

    2
    3
    yanıtYanıtla
    çarşıda pazarda:

    cenk ten gelen kar gidiyor yavaş yavaş

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Bozoklu:

    Buda Beşiktaş’a kazık sene üste para verip gönderirler demekki fiko da kazık yerrrrrmiş

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Şakir:

    Adam akıllı adam sıradan topçuyu ne yapacaktı turşusunu kurar artık 8 taş

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title