Haberler

Nivo Projeleri İnternetten 8848 Km Öteye Satılıyor

Nivo projeleri, geniş satış ekibi ve çok mecralı pazarlama süreciyle dünyaya ulaşıyor.

Cathay Group'un, İstanbul'daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor. İnternet üzerinden yapılan görüşmeler sonucunda Kanada ve İngiltere'ye satışlar gerçekleştiren Nivo pazarlama ekibi, Brezilya'dan ABD'ye, Almanya'dan Katar'a temaslarını sürdürüyor. Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı Okan Süha Yıldırım, "Geniş satış ekibimiz teknolojiyi kullanarak mesafeleri kısaltıyor ve güvenilir bir şekilde Nivo projeleriyle buluşturuyor" dedi.

Cathay Group'un yıldız projeleri Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Satış sürecine yeni bir anlayış getiren ekibi ve çok mecralı pazarlama sürecinde teknolojiyi kullanan Nivo pazarlama ekibi, mesafeleri kısaltıyor. Nivo İstanbul projesinde 'webchat' teknolojisiyle Türkiye'nin 8 bin 848 kilometre uzağındaki Kanada ve 4 bin 338 kilometre uzağındaki İngiltere'deki yatırımcılara satış gerçekleştirildi. Bunun yanında Brezilya'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne, Almanya'dan Katar'a dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılarla bu ağ üzerinden temaslar devam ediyor.

"YABANCI YATIRIMCILAR İLE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORUZ"

Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı Okan Süha Yıldırım, "Türkiye, gayrimenkul sektöründe dünyanın en itibarlı ülkeleri arasında yer alıyor. Cathay Group olarak ülkemize yakışır projelere imza atıp, teknolojiyi de kullanarak müşterinin olduğu her bölgeye ulaşabiliyoruz. Satış ofislerimizdeki titiz çalışma, genç ve dinamik ekiplerimiz de bu başarımızda rol oynuyor. Daha çok yatırımcıya ulaşarak, ülke ekonomisine de daha fazla katkıda bulunmayı umuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Kanada Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title