Haberler
BBC

10 Yıl Hapis Cezası Alabilirler! İki Çocuk 500 Bin Arının Ölümüne Yol Açmaktan Gözaltına Alındı

Güncelleme:

ABD'nin Iowa eyaletinde polis, 12 ve 13 yaşlarındaki iki çocuğu bir çiftlikteki yarım milyon arının ölümüne yol açmak ve çiftlik sahiplerine zarar vermekten gözaltına aldı.

Iowa eyaletindeki Wild Hill Honey çiftliğinin sahibi olan Justin ve Tori Engelhardt çifti, 28 Aralık sabahı kalktıklarında bütün arı kovanlarına zarar verildiğini görmüştü.

DONARAK ÖLDÜLER

Bütün kovanlara tek tek hasar verilmesi dolayısıyla çiftliğin uğradığı zarar 60 bin dolar oldu. Kar ile kaplı çiftlikteki 50 kovanda yaşayan yarım milyon arı ise soğuktan donarak öldü. Çift olayın bütün alet edavatlarının yerlerinden alınarak gerçekleştirildiğini aktarmış, ancak herhangi bir hırsızlığın meydana gelmediğini söylemişti.

BAĞIŞ KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Çiftliğin başına gelenler ulusal ve uluslararası basında geniş yer buldu. Özellikle kovanların sigorta kapsamında olmaması çiftin bütün işinin zora girmesine yol açmıştı.

Düzenlenen bağış kampanyasında çiftin işlerine bahar aylarında tekrar başlaması için 30 bin dolar toplandı.

10 YILA KADAR HAPİS İLE YARGILANACAKLAR

Polis ise civarda yaşanyarla konuştuktan sonra topladığı ipuçlarıyla iki çocuğu gözaltına aldı. 18 yaşından küçük oldukları için isimleri açıklanmayan zanlılar çocuk mahkemesinde yargılanacak.

Çocuklar 10 yıla kadar hapis ya da 10 bin dolar kadar para cezası alabilir.


BBC

Amerika Birleşik Devletleri Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (12)

YABANCI GELİN:

Adamlarda ADALET var. Çocuk yaptı oynadı ypk. Anne baba öğretecek çocuğuna doğurup sokağa bırakma yok orada. Paşa paşa yatar desini alır.

13
1
yanıtYanıtla
0029:

12-13 yaşında çocuklardan bahsediyoruz hala çoğu şeyi oyun olarak görüyolar ve etrafınızda 12- 13 yaşındaki çocuklara bir bakın 10 yıl hapis demek hayatlarından neleri götürür.

2
9
yanıtYanıtla
Yabancı Gelin:

O zaman aile çocuğuna doğruyu yanlışı öğretecek. Hayatlarından gidecek 10 yıl da ailesinin eğitemediği açık kapanacak. Çocuk doğruşuğ sokağa bırakılan bir meta değildir. Orada hayvanlar bile eğitildiği, bir zarar verdiğinde UYUTULDUĞU ülke. Çimlerini zamanında kesmez isen polis kapına gelir.

yanıt2
yanıt0
Sogomon:

Hapis cezasi iyi olur adalet var yabancı ülkelerde burada insana hayvana ne yapsan yanina kalır

6
1
yanıtYanıtla
hyavuz:

Arılar Yok Olursa, İnsanların Yalnızca Dört Yıl Ömrü Kalır. Albert Einstein

7
0
yanıtYanıtla
Elif:

Arilari öldürmek insanligi öldürmektir. arilar olmadn bitkilerde dollenme olamiyor malesef. az biyada cok rüzgar yetmiyor bitkilerin canli kalip tekrardan verimli olmasina

6
0
yanıtYanıtla
Jay jay bukaca:

Bunlari 1 kovan ariyla basbasa birakcan 1 odada 1 hafta 1 daha yapiyorlarmi bakim6

5
0
yanıtYanıtla
z:

arıyla bağlı kalmamak gerek yaşayan yaşamış olan her canlının ekosisteme katkısı oluyor.

2
1
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Bunlar çocuk olamaz. Bunların ruhu bozuk. Yaşa bakılmaksızın en ağır ceza verilmelidir..

2
1
yanıtYanıtla
SİVASLI:

MAĞSUM HAYVANLARI ARILARA AŞIĞIMDIR YER YÜZÜNÜN MELEKLERİDİR NASIL KIYDINIZ YOBAZLAR

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title